Annonse

ADVENTSKALENDER – LUKE 1

Heisann hoppsann, små nisser ♥

Jeg vet at adventskalenderen burde blitt publisert for lenge siden, men noen ganger MÅ man faktisk prioritere en real kosestund med fine venninner, eller hva? Vi har altså hatt en helt vidunderlig og fantastisk 1. søndag i advent, med juleverksted og julebaking, og stemningsrapporten fra kvelden får dere i morgen. I tillegg skal jeg, JEG av alle personer, faktisk tipse dere om, og gi oppskriften på verdens beste julegodis, så det er bare til å glede seg, men alright…

Da var det denne fantastiske adventskalenderen, folkens!

Det som skjuler seg bak første luke er noe så herlig som et gavekort hos Junkyard til en verdi av hele 1.000NOK, som jeg ser for meg at vil komme godt med nå før jul, og for å bli med i trekningen må dere gjøre noe så enkelt som:

♥ Like Junkyard på Facebook HER
♥ Legge igjen e-postadressen din i kommentarfeltet her på bloggen 

Noen som er giret eller? 

Det er ihvertfall jeg, og det er mulig å delta i trekningen helt frem til neste søndag. Vinneren annonseres altså om 1 uke fra i dag, og denne annonseringen vil foregå på min Facebookside HER, så da gjelder det å følge med. 

Wuuuuhuuuuu, Happy Merry Christmas, og masse lykke til!

SMASK 

Annonse