Annonse

ADVENTSKALENDER – LUKE 2

En riktig god og deilig søndagsettermiddag ♥

I dag sov vi lenge, og det var så deilig å gi pokker i hele vekkerklokken som ringte rundt 9. Jeg hadde jo en idé om å stå opp litt tidligere for å komme i gang med dagen, men det er søndag for søren, og da skal man sove så lenge man har behov for. 

Jeg har så mye jeg vil vise og dele i dag.. Jeg er full av blogginspirasjon, og kunne sikkert produsert langt over fem innlegg, men jeg skal prøve å begrense meg litt, hehe. Det er jo greit at dere i hvert fall får lest ferdig første innlegget før det andre er ute, eller hva?

I dag starter vi med luke nummer 2 i adventskalenderen. Det var jo en supersuksess forrige søndag, og jeg er så glad for at så mange av dere blir glad for klær fra kolleksjonen. Hurramegrundt sier jeg bare, og bak luke 2 skjuler det seg altså superfreshe varer fra SC samt et gavekort fra butikken. Kalendergavens verdi ligger på 1700NOK, og alt under her kan bli ditt om du gjør følgende: 

♥ Legger igjen en liten holla i kommentarfeltet
♥ Trykker på «liker» knappen i bunnen av innlegget 

Enklere blir det ikke, og vinneren annonseres som alltid på min Facebookside på onsdag. 

Masse lykke til, vakringer. Nå blir det sen frokost med rundstykker, deilig pålegg og kokte egg, før vi skal ut og handle juletre. Jeg gir meg ikke for pokker, og i dag er faktisk Dennis nesten like giret som meg. Haha!

Glad i dere, og ikke glem å stemme på meg i Vixen Blog Awards ♥ Da blir jeg så glad! 

      

Annonse