ADVENTSKALENDER LUKE 2: LIKEVERD!

En riktig god 2. søndag i advent, nydelige venner. Jeg håper denne deilige dagen behandler deg bra ♥ Jeg må nok en gang bare si tusen takk for at årets adventskalender har blitt tatt så godt imot av dere. Dessverre har det tatt lenger tid enn forventet å få opprettet en egen vipps knyttet til dette formålet, men i løpet av morgendagen skal alt være oppe og nikker. Det har i hvert fall DNB lovet meg, så da får jeg stole på det de sier. Det er uansett helt topp at dere fortsetter å stemme på den organisasjonen dere mener fortjener pengene vi klarer å samle inn aller mest – over 1000 personer har stemt allerede, og bare tenk hvor mye det utgjør i penger om alle disse 1000 hadde gitt bare 50 kroner hver? Jeg har så troen på dette, og gleder meg til fortsettelsen.

Bak dagens luke skjuler det seg en vidunderlig collegegenser med et viktig budskap. Det er Dråpen i havet som står bak konseptet, og de har altså produsert den fantastiske EQUAL-genseren for å spre det viktige budskapet om likeverd, i en tid full av fordommer, intoleranse og rasisme. I tillegg har de produsert et handlenett med samme budskap, som også representerer at plastikk er ut, og at man viser omgivelsene at man bryr seg. Tommel opp!

I dag deler jeg ut en slik genser som dette til én heldig vinner, samt handlenett til hele 10 heldige vinnere. For å delta i dagens giveaway gjør dere følgende:

Like Dråpen i havet på Facebook HER
Skrive ønsket størrelse og farge på genseren her i kommentarfeltet på bloggen

Vinnerne annonseres på min Facebookside HER på onsdag, så da gjenstår det bare for meg å si masse lykke til ♥

Det har vært en rolig helg her i heimen, og dagen i dag startet med Love Actually til frokost. Nå svetter Caroline seg gjennom eksamen, og jeg krysser alt jeg har for at hun består med glans! Dennis har reist til Stavanger, så akkurat nå sitter jeg her i ensomheten med kongerøkelse, gløgg og julemusikk – det er ikke helt feil det heller.

Har dere det bra, fininger?

Stor klem