Annonse

ADVENTSKALENDER – LUKE 2

God morgen, herligheter ♥

Vi ligger under dynen, og her kommer vi til å bli liggende resten av dagen, for den kvelden i går eskalerte så til de grader! FOR en kveld, og pokker som det verker i topplokket i dag, men uansett hvor mye man hater på fest og fyll dagen derpå, er det som regel alltid verdt det. Vi har det jo så gøy sammen, Dennis og jeg, og jeg mener å huske noen ville dance moves til Absolute 80’s litt utpå kvelden. Etter det er det ganske svart for min del, og det er nok egentlig like så greit. Heheh. 

Men  dere? Det er jo 2.søndag i advent i dag, ergo en ny og fantastiske luke i kalenderen, og vi fortsetter på suksessen fra forrige søndag. Mine damer og Herrer… I dag slenger jeg på en ekstra 500 lapp på gevinsten, og luke nummer to består altså av et gavekort hos Junkyard til en verdi av hele 1.500NOK. Wuuuhuuuu!

For å bli med i trekningen gjelder samme regler som sist:

♥ Like Junkyard på Facebook HER
♥ Legge igjen e-postadressen din her i kommentarfeltet på bloggen.  

Noen som er giret? Det er ihvertall jeg, og jeg vil samtidig gratulere Silje Schiefloe som stikker av med gavekortet som skjulte seg bak luke nr. 1. Huuurrraaaaa!

Alright… Da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk søndag, og så skrives vi senere.  

SMASK  ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse