Annonse

ADVENTSKALENDER – LUKE 3

Å holy shit for en kveld!

Altså.. Det julebordet i går slo alle rekorder, og jeg kan ikke huske sist jeg har hatt det sååå gøy! Jeg har tatt tusen bilder som dere skal få se senere sammen med et helsikens deilig sammendrag, men først må vi selvfølgelig kjøre på med litt adventskalender og sånn.. Sant vel? 

Jeg kjører på med kalenderkaver fra egen nettbutikk, jeg.. Jeg vil jo gi dere det fresheste av det freshe, og det fresheste av det freshe finner vi selvfølgelig på StyleConnection. Gaven i dag består av et herlig outfit samt et gavekort, og verdien ligger på 2200NOK. I tillegg gir jeg i dag 30% avslag på alle varer i butikken, til alle mine herlige lesere! Det kommer vel godt med nå før jul, eller hva? HURRAAA!

Rabattkode: XMAS

Alt under her kan bli ditt om du gjør følgende:

♥ Trykker på «liker» knappen som finnes i bunnen av innlegget
♥ Legger igjen en liten kommentar her i kommentarfeltet

Masse lykke til, fininger. Vinneren annonseres HER på onsdag, så da gjelder det å følge med. 

Jeg må jo sånn helt på tampen sende ut en stor takk til alle dere som stemmer på meg i Vixen Blog Awards. Jeg setter så ubeskrivelig stor pris på at dere klikker dere inn og stemmer, og husk at det er mulig å stemme på meg i alle kategoriene jeg er nominert i. Det har vært litt tekniske problemer som har ført til at det har vært umulig å stemme flere ganger, så det som må gjøres er å slette netthistorikken på browseren din. Legger ved linker til oppskrift på hvordan det gjøres for de som engasjerer seg litt ekstra, hehe! 

Nyt søndagens å lenge, vakre venner! Uendelig glad i dere ♥
   
Annonse