Annonse

ADVENTSKALENDER – LUKE 3

Folkens?

Er dere klar over at det kun er 11 dager igjen til julaften? ELLEVE??? Jeg fikk helt sjokk jeg nå.. Elleve dager, liksom.. Hva skjer med det? Nå ble jeg stresset, haha!

I tillegg til at det bare er elleve dager igjen til julaten, har vi også kommet oss så langt som til 3. søndag i advent, og det betyr en ny luke i kalenderen, juuhuuu.. Er dere giret? Det har jo vært en helsikens respons på adventskalenderen i år, og jeg blir så glad når jeg ser at give awayen faller i smak. Det viktigste for meg er jo at dere er fornøyd ♥

VERDI: 3.495,- 

Bak den tredje luken finner vi bl.a den splitter nye Chunky Knit fra StyleConnection, i tillegg til litt annet moro fra nettshoppen. MakeStyle frister også med en super premie – nemlig et gavekort på sminke til en verdi av hele 2.000 kroner. 

Er dette noe som kan falle i smak, kanskje? 

For å bli med i trekningen må dere gjøre følgende: 

♥ Følge MakeStyle på Instagram HER
♥ Like StyleConnection på Facebook HER
♥ Legge igjen et lite livstegn i kommentarfeltet her på bloggen

Og sånn mens jeg har dere her, så har jeg den store gleden av å gratulere Silje Aske som vinner av luke nummer 2. Send meg en melding på Facbook, så skal jeg få sendt over premien til deg så snart som mulig ♥

Lykke til da, fininger.. Sees i Oslo!

SMASK

 

Annonse