ADVENTSKALENDER – LUKE 3: BRA NOK!

//Giveaway: Egen bok

Nyter dere søndagen, skjønne venner? Tenk at det er 3. søndag i advent allerede, og julaften om bare 1 uke! Jeg gleder meg så vanvittig til den herlige lille julaften med Grevinnen og Hovmesteren, og selvfølgelig til å sitte benket foran TV på morgenkvisten på julaften… Det er få ting som er koseligere ♥

Vi har som sagt kommet oss til 3. søndag i advent, og det er på tide å ta en titt på innholdet i adventskalenderen…

I dag er det boken min, #BRANOK, som gjemmer seg bak den 3. luken – en bok jeg mener er ekstremt viktig i tiden vi lever i – hvor vi på daglig basis utsettes for et umenneskelig kropps- og skjønnhetspress….

Jeg deler ut totalt 10 bøker med personlig hilsen, til deg og en du er glad i. Fem vinnere stikker altså av med to bøker hver. Bli med i trekningen ved å:

♥ Skrive 3 positive ting om deg selv, samt 3 positive ting om personen du ønsker å gi den ande boken til, her i kommentarfeltet på bloggen.

♥ Like min Facebook-side HER

De fem vinnerne annonseres på Facebook-siden min på førstkommende onsdag, og nå gleder jeg meg til å se et kommentarfelt full av positive gloser ♥ Det er så viktig å si noe fint om seg selv – i grunn hver eneste dag – så nå utfordrer jeg dere til å trekke frem det positive. Altfor mange av oss er nemlig «flinkere» til å snakke oss selv ned fremfor opp – og det vil jeg ha en slutt på!

Nå er forresten alt klart mht. kalenderluke 1, som betyr innsamlig av penger til en veldedig organsisasjon. Ikke glem å stemme på den organisasjonen du mener fortjener pengene aller mest, HER!

Nyt kvelden – nå skal jeg tenne det tredje lyset i staken, og ta meg en kopp med gløgg… Herlig søndag ♥