ADVENTSKALENDER – LUKE 3

Fyttirakken!

NÅ får jeg panikk… 3. søndag i advent ALLEREDE? Jasså ja, julestresset begynner gjøre sitt dundrende inntog kjenner jeg, men midt oppi alt dette stresset, må jeg selvfølgelig lage rom for denne spektakulære adventskalenderen. 

Noen som er giret? 

I dag, mine damer og herrer… I dag skjuler det seg en fantastisk gave bak luke nummer 3, nemlig et gavekort fra Junkyard til en verdi av hele 2000NOK. Jaddaaaa, dere hørte riktig! Totusen norske kroner, som èn av dere kan shoppe for. Juuuuubiiiii!

Som vanlig er det noen få ting dere må gjøre for å bli med i trekningen…

♥ Like Junkyard på Facebook HER
♥ Like StyleConnection på Facebook HER
♥ Legge igjen e-postadresse i kommentarfeltet her på bloggen

Vinneren annonseres neste søndag, men først har jeg gleden av å gratulere vinneren som stakk av med innholdet i luke nummer 2. Hurramegrundt for deg, Lena Pedersen! Du får en e-post ila kvelden. 

Nå har jeg kommet meg ut til mamma, Jon og Fokus, for i min fyllerus i går, inviterte jeg dem nemlig på pinnekjøtt i dag. Hos dem riktig nok. HEHE! Så nå skal vi kose oss med julemat og gode samtaler, før jeg må hjem å begynne å rydde ut gårkveldens festligheter. 

Talk later, darlings ♥

Image and video hosting by TinyPic