Annonse

ADVENTSKALENDER – LUKE 4

God kveld i stuggu, Superstars ♥

Tenk at vi har kommet oss til den siste søndagen i advent, da!? Er det ikke helt utrolig hvor fort denne måneden har gått? Jeg fatter ikke hvor tiden ble av, og nå er det søren meg bare tre dager til selveste julaften. Jeg gleder meg!

Vi har også kommet oss til den siste luken i adventskalenderen, og da er det jaggu en selvfølge at vi kjører på med den heftigste gaven noen sinne.. Er dere ikke enig? I dag består gaven av både goodies fra StyleConnection, og i tillegg fire superprodukter fra MakeStyle! Vi snakker både MAST rettetang, krøllstav, hårbørste og delingsklemmer, og hele kalendergaven er verdt hele 5000NOK! Det er søren meg noe å rope HURRAAA for, er det ikke? 

For å delta i trekningen gjør du følgende: 

♥ Trykker på «liker» knappen i bunnen av innlegget
♥ Liker MakeStyle på Instagram HER
♥ Liker StyleConnection på Instagram HER
♥ Legger igjen et lite livstegn her i kommentarfeltet  

Easy peasy lemon squeezy! 

Det har søren meg ikke vært enklere å stikke av med en såpass FAB kalendergave, så da vil jeg bare ønske dere alle masse lykke til! Vinneren av luke 3 ble Nancy Elin, og vinneren av luke 4 annonseres på HER på selveste julaften. 

Nyt kvelden, babes! Husk at dere betyr hele verden for meg ♥

SMASK

    

  

Annonse