Annonse

ADVENTSKALENDER – LUKE 4

Mine fine, er det ikke helt sprøtt?

Sprøtt at det allerede har rukket å bli 4. søndag i advent? Det føles som i går da jeg kunne avsløre innholdet bak den første luken i adventskalenderen, og nå er det på tide å åpne den aller siste luken for i år. Det er jo nesten litt vemodig dette her.. Jeg har jo kost meg så vanvittig med å leke julenisse hver søndag, haha. 

Bak luke nummer fire finner dere en haug av fantastiske ting, som bl.a den superdigge Faded Galaxy Sweat- og pant fra StyleConnection, et herlig Bunny iPhone cover til iPhone 5, samt valgfrie og ikke minst fantastiske produkter fra CLEAN til en verdi av hele 2000 kroner. I tillegg til alle disse godsakene, stikker vinneren også av med den supre Canon Selphy fotoprinteren, og for å toppe hele herligheten, klinker vi til med et gavekort fra StyleConnection til en verdi av 1000 kroner. 

Ååååh! Jeg er så giret.. Er dere? 


VERDI: 5.050,-

For å bli med i trekningen av alle disse deilige produktene, må dere gjøre følgende: 

♥ Følge MakeStyle på Instagram HER
♥ Like StyleConnection på Facebook HER
♥ Legge igjen et lite livstegn i kommentarfeltet her på bloggen

Vinneren annonseres på Facebooksiden min på selveste julaften, så da gjelder det å følge med for å se om nettopp du har vunnet the grand finale. Juuuhuuuu!

Jeg har sånn helt på tampen gleden av å gratulere Camilla W, som stikker av med innholdet i kalenderluke nummer 3. Hurraaa for deg – send meg en melding på Facebook, slik at jeg får adressen, yay!

Nyt resten av kvelden, verdens fineste lesere. Jeg håper dere har hatt en vidunderlig helg ♥

Annonse