ADVENTSKALENDER – LUKE 4

Ho ho hooo!

Da er det søren meg bare 2 dager til jul, og før jeg går i gang med å fortelle dere hvor fantastisk vi hadde det i går, tenkte jeg å by på den siste og mest spektakulære luken i adventskalenderen. 

I dag, mine damer og herrer… I dag kan én av dere stikke av med TIDENES kalendergave, nemlig en valgfri snowboard/ski-jakke fra Junkyard, og jeg tror nok at de aller fleste har lyst på en jakke fra det fantastiske utvalget som dere kan finne HER.

Alt dere trenger å gjøre for å bli med i trekningen er følgende:

♥ Like Junkyard på Facebook HER
♥ Like StyleConnection på Facebook HER
♥ Skrive linken til den jakken du har lyst på, her i kommentarfeltet på bloggen, og i tillegg legge igjen din e-postadresse

Easy peasy, med andre ord, så nå er det bare til å krysse fingrene og håpe på at det er nettopp DEG som stikker av med luke 4!

Jeg ønsker å gratulerer Victoria Caroline Johansen, som ble den heldige vinneren av luke nummer 3, og en mail er på vei til deg om ikke lenge. Hurraaaaaa, og Happy Merry Chriiistmaaaas!

Lykke til da folkens, og så skrives vi til en helsikens festlig oppdatering litt senere. Jeg tok nemlig kameraet med meg ut på byen i går, og jeg skal love dere en drøss av juicy bilder. 

Løøøv ♥ 

Image and video hosting by TinyPic