ÆRLIGHET VARER LENGST

Følelsen av å bli løyet til, kan jeg med hånden på hjertet si er mer eller mindre den verste følelsen man kan ha. Følelsen når en du er veldig glad i har gått inn for å lyve over en lenger periode, og når du omsider finner ut av hva som foregår, unner jeg ingen. Det har vært mange spørsmål omkring hva som skjer med Dennis og meg. Det har vært et forbanna kjipt døgn, og jeg har vel egentlig ingen interesse av å utlevere han på noen som helst måte. Det er mye dere ikke vet, som jeg ikke ønsker å gå i detalj på… Kommentarfeltet mitt blir bombandert men linker til bilder på facebook jeg overhode ikke synes er kjekt å se, og jeg føler meg som verdens største idiot, som ikke ser hva som faktisk skjer rundt meg.

Jeg er så forbanna og såret, og har et behov for å sette ord på følelsene mine. Jeg hater løgnere! Det gjelder i alle situasjoner, men da spesielt når det motsatte kjønn ikke faen meg klarer å ha baller nok til å bare si ting som det er. Rett ut! Hvor jævla vanskelig kan det være å bare være ærlig! Hvordan i alle dager skal man klare å forholde seg til mennesker når tilliten ikke eksisterer? Når man faktisk tenker at det blir løyet om hver minste lille ting… Blir jo helt forbanna paranoid, og jeg er egentlig langt fra nettopp det! Det er visse fordeler og ulemper med å ha en blogg… Fordeler som utrolig mange hyggelige kommentarer og fine ord… Ulemper som å få vite ting man gjerne kunne ønske man fikk vite på en annen måte, enn i et kommentarfelt… Gjerne med link. Slik som jeg nevner ovenfor. Jeg føler meg som en naiv og tragisk kjerring, som ikke har en anelse av hva som foregår rundt meg, før ukjente blogglesere kommenterer på et innlegg… Det har vært en del kommentarer i det siste ang. hva som skjer her og der, men jeg har bare latt det ligge, og latt være å tenke så mye på det… Jeg har forholdt meg til det som blir sagt til meg personlig, og stolt på det. Det er jo tross alt det man gjør med mennesker som står deg nært… Man stoler på dem!

Jeg har en skikkelig downer nå, og glad jeg har mange fantastiske venninner og blogglesere rundt meg, som booster meg med mange herlige ord. Venninner er det viktigste i hele verden… Gutter kommer og går, venninner vil være der for alltid! Aldri glem det!

Sånn… Da har jeg fått lettet hjertet mitt, og fått ut all aggresjon… Det føles egentlig ganske godt, og lover blogginnlegg med positiv stemning like etter dette. Viktig å fokusere på de positive tingene i livet…

Takk for meg!