Annonse

AFTER BEACH

Aloha Superstars ♥

I dag er vi alle glade men noe reduserte, etter gårsdagens after beach og en night out. Vi koser oss jo glugg ihjel her nede, og Christian og Trine tok ansvar for å diske opp for både familie og venner ved bassenget i femtiden. De hadde vært ute og handlet inn både snacks og Coronitas, hvor de også fikk stråhatter med på kjøpet, haha. Disse falt i god smak hos hele gjengen, som satt og lo og hygget frem til vi skulle ut på en middag rundt klokken ni. Vi hadde booket bord på Zero Zero – en av våre favorittrestauranter her i Albir. Om de av dere som er her nede enda ikke har vært der, anbefaler jeg en tur innom! Her har de også et godt utvalg av veggis-alternativer, og valget falt på superdigg hummus og falaffel – NAM!

Her kommer et bittelite bildedryss fra gårsdagens afterbeach, så da kan jo dere hygge med disse bildene, mens vi gjør oss klare til lunsj og mer kos.

I dag skal jeg være en skikkelig ivrig hobbyfotograf, og ta en haug av bilder av både lunsj, outfit og omgivelser! Jeg gleder meg sååå til å vise dere flere snaps av herlige Albir.

Noen spennende planer for dagen, snupper?

SMASK

Annonse