AIN’T NO WIFEY

God kveld i stuggu, darlings ♥

Har dere hatt en fin dag i da? 

Jeg fikk omsider satt meg selv i gir, og jeg tror egentlig bare at almanakken er såpass full denne uken, at jeg rett og slett ikke helt vet hvordan jeg skal gripe fatt på uken. I morgen skal jeg på en spennende foto shoot, og på kvelden er det duket for premierefest. Jaddaaaa, i morgen får vi altså se første episode av Robinson Ekspedisjonen, og jeg har aldri gruet meg til noe såpass mye som jeg gjør nå. Takk guuud for at jeg får se episoden før alle andre, så vet jeg ihvertfall hva som venter meg på søndag! 

I tillegg drar jeg dagen etter festen oppover til vakre Kristiansund, for å være konferansier under Trend Dagene. Det stresser meg naturligvis også litt, men jeg gleder meg jo skikkelig mye til å dra tilbake til denne herlige byen, og ikke minst til å hilse på skjønne blogglesere. Håper alle som befinner seg i området tar turen til Storkaia på torsdag for å hilse på ♥

Anyways… I dag følte jeg at høsten endelig snek seg litt innpå, så da var det ingen tvil om hva jeg ville ta på meg… Nemlig mine nye råkule boots og denimvest fra Neomania, som jeg har snakket litt om den siste tiden. Denne nettbutikken er helt fantastisk, og ikke glem at dere fortsatt kan delta i konkurransen om å vinne et valgfritt plagg fra nettopp Neomania, HER.  

Leggings fra Dr. Denim (her) // t-shirt fra choies (her) // skjorte fra Junkyard (her) // verdens kuleste lue fra Choies (her) // armbånd fra Nelly/Pieces/Aldo // veske fra Frontrow Living // boots fra Gestuz/Neomania (her) // denimvest fra Maison Scotch/Neomania (her) // neglelakk fra OPI i fargen «Innie Minnie Mightie Bow»

Nå må jeg svinge meg rundt her, og på programmet for kvelden står både husarbeid, mailboks og klesvask. Kjempeflott! Men dere? Tuuusen takk for alle de deilige oppskriftene i forrige innlegg. Nå skal jeg faktisk ta denne smoothie-interessen til et helt nytt nivå, og jeg gleder meg til å holde dere oppdatert på hvordan det går underveis. Dette her kan jo bli syyykt spennende. Hehhe!

Skrives, fininger ♥