Annonse

AKKURAT HVA DENNE BLOGGEN TRENGTE

Og der var det jaggu fredag igjen… Helg! Helg er digg, og i skrivende stund sitter vi rundt bordet i båten, mens vi planlegger de neste dagene. Vinen har kommet i koppen, og nå skal vi klekke ut tidenes plan for siste etappe før en liten ferie.

Det er jo ingen tvil om at bloggen min har vært litt lite crazy og elektrisk den siste tiden. Spektakulær har den definitivt vært, men kanskje litt lite knæsj, haha. Er det én ting denne bloggen trengte nå, så var det knallfarger, og hva er vel mer fargerikt enn et tivoli?

Dere kan jo forestille dere hvor happy jeg ble da vi fant et tivoli i Trondheim, og selv om jeg ikke tør å ta karuseller, fikk jeg kose meg med popcorn, diverse forsøk på å vinne bamser, og rett og slett få lov til å være litt barnslig.. Man skal være litt barnslig, synes jeg, og tivoli bringer uten tvil frem barnet i en. I en liten time tøyset vi rundt, før vi stakk ut på en middag med noen samarbeidspartnere. Det hele endte med pubcrawl til langt på natt, og det kjekkeste var jo at jeg fikk møte mange av dere ute på byen – GØY!

 

Åh! Alle disse fargene gjorde godt, er dere ikke enige? Wiiiiiii!

Alright, back to work. Nyt kvelden, lovebugs – jeg DIGGER DERE!

Annonse