AKKURAT DET JEG TRENGTE!

At Belinda kom på besøk til meg denne helgen kunne ikke passet bedre. Det har vært en helt vanvittig uke, og nå hadde jeg et enormt behov for å gire ned, og tilbringe tid med en av mine aller nærmeste. Gode samtaler og god mat har stått på agendaen. Og planter, selvfølgelig. Belinda er plantedronningen, og har plantet noen nydelige grønne her hjemme, i tillegg til å lære meg alt jeg trenger å vite om plantestell. Jeg trodde jeg kunne en god del, men innså raskt at jeg ikke har kunnet noe som helst, haha. Nå, derimot, er jeg bedre rustet for å kunne ta vare på de nye tilskuddene til familien.

I går var en skikkelig deilig dag. Solen skinte i hovedstaden, og selv om det blåste litt for mye, fikk vi likevel kjenne litt på vårfølelsen. Sol i fleisen, cafébesøk og til og med en liten utepils – sånt kan man like. Det er faktisk meldt knallvær hele uken med temperatur rundt 10 grader – jeg kjenner at det kribler i hele kroppen!

Dennis klippet hekken i går, så i løpet av de neste dagene skal vi få ryddet opp de enorme mengdene tujahekk som nå ligger strødd rundt på bakken, og i tillegg få samlet sammen rusk og rask utenfor som har hopet seg opp gjennom vinteren. Uteplassen skal gjøres klar for våren, og det skal bli skikkelig fint. Tenk – nå er det ikke så altfor lenge til jeg kan nyte morgenkaffen utenfor i loungen. Det er den beste følelsen!

Gjett om jeg gleder meg til å begynne å plante blomster utenfor!

Blå himmel og herlige Løkka! Nå mangler vi bare grønne blader på trærne!

Er det noe verken Belinda eller jeg aldri får nok av, så er det blomster og planter!

Nok en deilig lunsj på Funky Fresh. Tomatsuppe og vegansk gulrotkake! Mums ♥

Alle de skjønne vintage-skattene på Løkka! Det bugner av bruktbutikker og second hand.

Årets første utepils! Bare så trist at det ble en kjip Clausthaler, haha.

Det som dessverre er så fryktelig synd når man har hatt en såpass deilig langhelg, er at man blir ekstra trist på søndagen. Nå har Belinda reist, og jeg sitter her alene og bare; «BAH!» . Jeg savner henne sååå! Og tenk. Neste gang vi sees har jeg blitt mor!!! Det var det siste Belinda sa til meg før hun hoppet inn i taxien, og det er så vanvittig å tenke på. Herregud – jeg skal bli mor!

Nyt søndagen, fininger! Håper den behandler dere bra ♥