Annonse

AKKURAT HVA VI TRENGTE…

 

Et happy hallo fra London ♥

Og en stor takk for at dere alltid backer meg, og er så himla forståelsesfulle. Dere kommer alltid med gode råd, dere er verdens beste støttespillere, og dere betyr virkelig alt for meg. Aldri glem det, ok?

Vet dere hva vi gjorde i går? Vi gjorde ingenting, og det var så vanvittig deilig. Vi spiste en god middag her på hotellet, som by the way er det deiligste hotellet vi har bodd på i London. En av dere tipset oss om Hoxton, og tusen takk, sier vi bare. Hotellet ligger i vårt favorittområde; Shoreditch, og det er ingen tvil om at hotellet er riktig for både venner på tur, og for kjærester som vil nyte en weekend sammen.

Rommet er helt herlig, og restauranten og baren er tydeligvis the place to be. I går var det sjukt god stemning i lobbyen, men etter middagen valgte vi å trekke oss tilbake. Vi la oss klokken ti (HA HA), og det var så deilig å ligge så tett inni kroken som mulig, og bare, være… Telefonene var skrudd av, og vi kjente pulsen senke seg ti hakk. Vi trengte en slik roligfredag begge to, og etter ti timers søvn er vi klar for å ta fatt på dagen. IMG_3950

IMG_3977

IMG_3945

IMG_3937

IMG_3966

IMG_3911

IMG_3927

IMG_3931

IMG_3972

IMG_3923

IMG_3946

IMG_3908
IMG_3929

Har dere en fin start på en deilig lørdag, fininger?

Gleder meg til å titte innom dere senere ♥

Love you all!

Annonse