AKKURAT PASSE CRAZY

Hvis dere hadde sett så sint jeg var i går kveld, hadde dere faktisk blitt redd, haha. Noe av det mest irriterende som finnes i hele verden, er når ting ikke fungerer som det skal… Som når macen slutter å fungere, f.eks. I går nektet iMovie å samarbeide, som førte til at jeg ikke klarte å holde løftet mitt. Videoen med resten av svarene på spørsmålsrunden ble ikke publisert, og tror dere søren meg ikke at alt jeg hadde filmet gikk tapt? Fader, ass… Nå må jeg gjøre alt på nytt, så i stedet for å love dere et nytt tidspunkt for publisering, tror jeg vi bare sier det sånn at videoen kommer når den kommer – så får dere heller bli positivt overrakset. Flott, da har vi en avtale, haha.

Men dere? Noe jeg faktisk klarte å stelle i stand var en outfit shoot, så i morges suste Dennis og jeg bort til favorittlokasjonen min for å knipse noen bilder. Det var jaggu på tide, var det ikke vel?

P1140020

Så da stod jeg der da, og poserte som en gal mens Dennis lekte fotograf. I dag har jeg mikset både army og leopard sammen med gråtoner og neongul – perfekt kombo, spør du meg. Akkurat passe crazy på en januarlørdag – wiiiii!

Og denne hoodien ass, MY GOD den er så fresh! Den kommer for salg i nettbutikken på mandag, men er du i Oslo, finner du den her i sjappa.

IMG_0011

P1140008

IMG_0015

P1140006

P1140017

P1140005_2

IMG_0023-3

P1140012

IMG_0004

P1140004

Bomber fra Junkyard (på salg HER) // Skater Skirt fra StyleConnection (på salg HER) // Hoodie fra StyleConnection (coming soon) // Boots fra Dr. Martens/Junkyard // Over-knee sokker fra H&M

Har dere en fin lørdag, babes? Deilig med helg, ikke sant? Jeg hygger i butikken, hvor jeg kommer til å være frem til klokken 16.00, og dere er alle hjertelig velkommen til en hyggelig handel ♥

LOVE YOU ALL!


Kjære deg, synes du jeg fortjener tittelen; Folkets Favoritt? I så fall blir jeg evig takknemlig om du vil stemme på meg ved å trykke på hjertet under her… folkets1