Annonse

ALDRI FØR HAR JEG FØLT MEG SÅ GAMMEL…

Mine fine, hallaisen fra Gøteborg.

Før jeg skravler videre, må jeg bare takke så uendelig mye for glimrende engasjement på gårsdagens innlegg. Jeg skal svare på alle kommentarer så snart jeg får mulighet, men akkurat nå er jeg rimelig busy med fotosjuuut i Gøteborg.

Jepp, that’s right! Denne frøkna skal nemlig leke seg foran kamera med noen unge sneller på sånn 19 år, og jeg har vel aldri følt meg så gammel som i dag, haha. Jeg tror jo at jeg er tjue år fremdeles, men det er jeg overhodet ikke.

IMG_0061

Det første som slo meg da jeg kjørte inn i Gøteborg sentrum, var hvor vakkert og sjarmerende det er her. Hvorfor har jeg ikke vært her før? Kameraet hang på skulderen, og jeg knipset ivrig bilder av både bygninger og planter, mens jeg smilte fra øre til øre… Pensjonisten i meg er jo så glad i bygninger og blomster og sånn, men da jeg omsider kom frem til Junkyard’s hovedkontor, og møtte de andre chicksa, var det på tide å legge pensjonisten på hyllen, og være litt cool. Bare at jeg skriver «cool» tyder jo på at jeg begynner å miste det helt, haha.

Tusen takk, Junkyard. For at dere fortsatt ser potensialet i denne relativt voksne skrotten, og for at dere lar meg få lov til å leke med ungdommen. Yay!

Etter en hyggelig lunsj med chicksa, som er store YouTubere/Instagrammere fra både Sverige, Finland og Danmark, suste vi bort til et fotostudio for fitting av diverse outfits fra SWEET SKTBS, som vi skal vise frem på morgendagens shoot. Jeg tror dette kommer til å bli helt rått – god og laidback stemning er et sentralt stikkord, og det passer jo meg perfekt. Jeg takler jo egentlig svært dårlig å være foran kamera, men så lenge det ikke er så oppstilt, skal det nok gå greit.

Okei… La meg vise dere flere snaps fra denne deilige dagen i en deilig by.

IMG_0032

IMG_0030

IMG_0064

IMG_0050

IMG_0040

IMG_0059

IMG_0038

IMG_0045

IMG_0058

IMG_0033

IMG_0043

IMG_0055

IMG_0048

IMG_0047

IMG_0052

IMG_0046

IMG_0051-2

IMG_0042

Nå skal vi snart møtes til middag, og lade opp til morgendagen. Denne mandagen er virkelig fin – I like it!

Har dere en bra dag, skjønne venner?

Suss og klem

Annonse