Annonse

ALDRI FØR HAR JEG GRÅTT SÅ MYE…

Altså… I går hadde jeg noe som minnet mer om et mental breakdown, enn en lettrørt bergenser. Jeg grein og grein… Jeg hikstet for pokker – så mye at de som satt ved siden av meg spurte om det gikk bra med meg, haha.

Mine damer og herrer, la meg bare si at Skjønnheten og Udyret er VERDENS VAKRESTE FILM! Denne filmen har alltid vært min soleklare Disney-favoritt, og det var helt magisk å se den «ekte» versjonen med nydelige Emma Watson i hovedrollen. Åh… Jeg er faktisk målløs! Dette var så vidunderlig – en førpremiere helt utenom det vanlige, og med meg hjem ble både tegnefilmen på DVD, samt disse figurene som ble sentrale i dagens første bloggpost, haha. Jeg er litt rar, I know!

Jeg sitter egentlig bare igjen med en varm følelse… Livet mitt er seriøst beriket etter å ha sett denne filmen, og jeg kan med hånden på hjerte anbefale den videre til absolutt ALLE. Det er bare til å glede seg, folkens… Og husk servietter eller kleenex da du garantert kommer til å felle noen tårer! Jeg må bare sitere herlige Ingeborg Heldal, som skrev så fantastisk på Facebook i dag;

«Jeg har et kraftig prinsesseanfall, som nok kommer til å vare en stund. I går så jeg Beauty and the Beast! Åååååååh, jeg hadde gåsehud over hele kroppen i to timer. Gråt NON-stop og følte at jeg satt konstant i mentalt konfetti-regn. Herregud, så vakkert det var! Je suis Belle»

Herregud, den dama får sagt det! Det var nemlig akkurat sånn det føltes ♥

Åh… Jeg gleder meg til å se filmen enda en gang. Jeg kommer nemlig aldri til å gå lei av denne filmen, og det som var litt ekstra kult, var noen nye scener og sanger som ikke er med i tegnefilmen… Og så må vi ikke glemme hvor bra dame som er valgt ut til å spille Belle! Emma Watson er fantastisk, hun er ekte og naturlig, og et fantastisk forbilde, og passer så glimrende i denne rollen. Belle er jo en tøffing som står opp for seg selv, er godhjertet og tøff, og det er Emma også. Et skikkelig godt forbilde, med andre ord!

Nei, dere… Dette var magisk! Gled dere ♥

Jeg er på plass i sjappa, og hygger med fredagslisten på Spotify og kaffe i koppen – snart helg!

Annonse