ALDRI MER!

Dagen i går var så fin – strålende sol, deilig temperatur, og perfekt vær for litt vandring rundt i byen. Det eneste som stod på planen var kos og et par øl, som seg hør og bør på en fredag, hehe.

Jeg fikk det riktignok for meg at jeg var nødt til å stikke innom Monki for å finne en identisk jeans som den jeg fant der for flere år siden. Den jeansen har jeg på meg på disse bildene, og nå er den brukt så mye at den nesten er slitt i stykker – men jeg er jo så glad i den, og hadde håpet på å finne den igjen. Uten hell, dessverre, så den store jeansjakten fortsetter. Jeg glemte jo at det var fredag da jeg på død og liv dro Dennis med meg inn på Monki i Karl Johan, og er det én ting man aldri må gjøre, så er det jo å gå på nettopp Monki i Karl Johan på en fredag.. Man må egentlig aldri gå i Karl Johan under noen som helst omstendighet, haha, for dette er og blir en eneste gigantisk turistfelle.

Jeg blir faktisk trist når tilreisende ikke får med seg noe annet enn Karl Johan og Oslo S – det finnes jo ikke et kjipere sted her i hovedstaden, og enda tristere blir jeg når jeg registrerer at middagen inntas på Fridays eller Egon. Oslo er så mye mer enn Karl Johan og halvfabrikat, og i går fikk jeg enda en gang bekreftet hvorfor vi aldri vanker i dette området. Det sjukeste av alt var at vi faktisk tok en øl på den bruneste puben aka Scotsman, som et resultat av at Dennis ikke orket å vente på at jeg skulle presse meg inn i den ene jeansen etter den andre. Han fikk rett og slett nok, og rømte til nærmeste bar, haha. Da jeg fant han, jobbet han seg fortsatt gjennom en halvliter, så da joinet jeg med en Corona – den ølen gikk fort ned, for å si det sånn… Å sitte der på Scotsman – midt i Karl Johan på en fredag, var rett og slett ikke særlig innafor! Aldri mer, sier jeg bare… Aldri mer, haha!

Det tok ikke lange tiden før vi var kommet oss over på den litt triveligere siden av byen; Grünerløkka, og her hygget vi med lunsj og hver sin sprudlende Aperol Spritz – mums. Deretter satt vi oss utenfor i det herlige været med en kopp kaffe og en øl, før vi tuslet hjemover. Alt i alt en toppers fredag, med unntak av bomturen ned i kaoset, hah!

     

Se på den slitte jeansen da!? Buhuuu… Kanskje det går an å farge den svart? Sånn at den blir skikkelig svart, liksom? Hmm… Jeg skal innom Stoff & Stil om få strakser, så får høre litt med de som kan dette bedre enn meg.

På planen i dag står også navnefest for min kusines datter, så nå skal jeg finne frem strykejernet og stryke bunadskjorter. Bunad er livet – hjelpes som jeg gleder meg til å gå med bunad! Buuuunaaaad ♥

Har dere en fin lørdag, skjønninger?