JEG VILLE ALDRI VÆRT FORUTEN…

God lørdag, fininger ♥

Jeg må innrømme at det går på humøret løs når jeg ser hvor innmari fint det er i Oslo om dagen… At jeg går glipp av årets første sommerdager, er rett og slett en skam, men så er jeg faktisk på tidenes eventyr, jeg aldri ville vært foruten. Vi har jo vært heldige med været vi også, men… Sommertemperaturer kan vi foreløpig se langt etter – det vi derimot kan se masse av, er vakker natur, unike steder, sjarmerende og ikke minst vidunderlige perler.

En av disse perlene var Finnøya, i Møre og Romsdal. Turen hit var fantastisk – solen skinte fra skyfri himmel, mens vi hadde akkurat passe mengde vind i seilene… På Finnøya ble vi tatt godt imot, og til kvelds fikk vi muligheten til å svømme oss inn i solnedgangen, på Håp i Havet – magisk!

Nå setter vi straks kursen videre mot Brønnøysund, og i morgen står Vega på planen. Jeg har aldri vært lenger nord enn Trondheim, så nå begynner virkelig eventyret for min del. Det kribler i hele kroppen etter å komme seg lenger nordover, og høydepunktet blir nok Lofoten.

Hvordan har dere det der hjemme? Er det deilig med park life og godstemning i solen?

Nyt helgen, fininger ♥