Annonse

ALDRI FØR HAR HAN VÆRT SÅ KJEKK!

//Annonse

Jesus, Mary and Joseph – har dere sett en diggere mann enn han her? Jeg må innrømme at jeg ble forelsket på nytt da jeg så Dennis iført vikingkostyme med tilhørende vikingfletter – dette her kledde han så latterlig godt. Det er heller ikke en hemmelighet at jeg følte meg ganske så vel sjæl – med fletter i håret og vikingtema fra topp til tå!

Kjære lesere, det ville jo vært fantastisk å kunne meddele med dere at Dennis og jeg hadde fått hver sin rolle i sesong 5 av Vikings, haha. Dessverre er ikke dette tilfelle, men det vi derimot har gleden av å gjøre, er å leke ambassadører for den splitter nye sesongen av Vikings. Vikingtiden, ass… Kan vi ikke bare reise tilbake i tid, og bli der? Jeg hadde i hvert fall ikke hatt noe imot å prøve meg som en ekte vikingfrue, og med interessen for vikingbekledningen kom også interessen for serien – en serie Dennis har prøvd å overtale meg til å se i flere år.

Jeg bruker jo litt tid jeg, vet dere… Jeg må liksom bli litt varm i trøyen før jeg går løs på en ny serie, men fy fader – jeg har enda ikke blitt overtalt til å se en serie jeg ikke liker, og jeg er rett og slett lykkelig over at Dennis aldri gir opp, og faktisk klarer å få meg til å se de mest fantastiske serier. Bare tenk hvor lang tid jeg brukte på å se Game Of Thrones, f.eks… Det er jo helt krise at jeg ventet såpass lenge som jeg gjorde, men når jeg først gikk all in, hadde jeg jo i hvert fall mange sesonger å kose meg med i flere uker i strekk. Det samme gjelder Vikings. 4 sesonger har ventet på meg litt for lenge, og nå er jaggu sesong 5 tilgjengelig også. Sorry Dennis, men her er det lov til å sikle på andre mannfolk, ok? Gi meg styrke, sier jeg bare!

Var vi ikke ganske kule, eller? Jeg vet i hvert fall hva jeg skal kle meg ut som på neste års Halloween-fest, og der tror jeg jaggu Dennis er 100% enig. Vi tok selvfølgelig med oss videokameraet til både kostymelager og frisør, og i denne vloggen får dere se den magiske forvandlingen. Snurr film!

Det vi nå er veldig spente på, er jo hvem dere mener kledde vikingrollen best? Hvem så best ut av Dennis og meg, er altså det store spørsmålet her, så nå blir det spennende å se hvem som stikker av med seieren, haha.

Så mange som fem av dere som stemmer, kan vinne 2 måneder GRATIS streaming på HBO. Stem og bli med i trekningen ved å skrive navnet på din favoritt i kommentarfeltet her på bloggen, eller ved å stemme under bildet på instastory (@dennispoppe og @kristingjelsvik)

Vi gleder oss til å se hvem av oss som vinner, og ikke minst til å utnevne fem av dere som vinnere av GRATIS streaming på HBO. Helt på tampen ønsker jeg å vite hvilket forhold dere har til Vikings! Har dere sett serien, og kommer dere til å se sesong 5?

NYYYYYT dagen, skjønne venner – dere rocker ♥

Annonse