ALKOHOLFRI ØL, SOM FAKTISK SMAKER ØL!

Happy fredaaaaag – ukens desidert beste dag ♥

Jeg elsker øl, og har i løpet av de siste par årene fått en interesse for øl. Det er så spennende med nye smaker, og det er jo helt utrolig hvor mye godt som finnes der ute, som ikke nødvendigvis heter «Corona» . Jeg ble paff da jeg på en ølsmaking fant ut at jeg elsket smaken av en mørk stout – en øltype jeg tidligere ikke turte å smake på. Mørk øl? Eh, nei takk. Så feil kan man altså ta… Jeg er altså veldig glad i øl, og må innrømme at det er dette jeg har savnet mest i svangerskapet. Få ting slår en iskald halvliter etter en lang dag!

Heldigvis finnes det gode alkoholfrie øl der ute, og jeg har vel nå jobbet meg gjennom de fleste. Jeg ble nemlig litt interessert i å finne alkoholfri øl som faktisk smakte såpass mye øl, at de nesten kunne mistenkes for å være alkoholholdig. For let’s face it – Clausthaler og Munkholm smaker ikke digg!

Og siden det er fredag, og siden det på fredager er hyggelig å ta seg en liten en, tenkte jeg at det ville være en perfekt anledning for å dele mine alkoholfrie favoritter med dere. Kanskje er det flere der ute som digger øl, men som også er gravide? Eller noen som rett og slett ikke drikker alkohol, men som likevel er litt giret på øl? Da er disse fem herlighetene noe for deg!

Brewdog Nanny State er nok favoritten, men resten av gjengen bestående av Fripa, 1664 Blanc, Stripped Craft og Nada kommer hakk i hæl. Disse synes jeg faktisk er så gode at jeg kommer til å fortsette å drikke dem selv etter svangerskapet. Jeg har jo tenkt at det er såpass lenge siden jeg har rørt alkohol, at disse muligens smaker bedre og mer likt øl, enn hva de egentlig gjør. Derfor har jeg fått Dennis til å smake, og han mener oppriktig at dette er så likt øl man kommer, men at det selvfølgelig ikke er helt 100%. Likevel roper jeg høyt hurra, og slår et slag for disse fem som man kan finne på Meny eller på Gulating. Yay!

Så… Dette var en liten fredagsanbefaling fra meg til dere – måtte denne kvelden bli helt vidunderlig, både med og uten (alkoholfri) øl ♥

Klem i fleng