Annonse

ALL ABOUT THAT BASS

Yo babes!

Det er lenge siden vi har snakket litt musikk nå, og jeg liker jo å dele noen av mine favorittlåter med jevne mellomrom. Låten jeg vil dele i dag er egentlig ikke en favoritt. Beaten er riktignok superfengende, men det viktigste her er at dama bak kommer med et så vanvittig godt budskap. Derfor synes jeg at All about that Bass fortjener litt oppmerksomhet.

Jeg er en av dem som svært sjelden hører skikkelig etter på teksten, og kan synes en sang er dødsgøy eller råfin, uten å faktisk få med meg at teksten handler om selvmord eller andre depresive elementer. Lite innafor å danse og smile til en låt med en mørk tekst, men sånn er det bare blitt, dessverre.. Til tider betyr liksom melodien litt mer enn teksten (sorry alle dere ihugga musikkfææns)!

På pensjonistlørdagen min i sofakroken da God Kveld Norge snurret i bakgrunnen, ble jeg altså litt grepet av Meghan Trainor’s budskap om selvaksept. Hun vil med denne låten fortelle alle jenter der ute at hver lille centimeter av dem er perfekt, og låten er skrevet på bakgrunn av at artisten selv har slitt med sitt kroppsbilde siden hun var veldig ung. Låten har så langt bidratt til å hjelpe mange jenter der ute med å akseptere seg selv, og det er jo noe som bringer frem et stort smil på leppene. I et altfor kroppsfiksert samfunn er det så ubeskrivelig viktig med dem som prøver å gjøre en forskjell, og jeg kan ikke annet enn å digge denne herlige videoen hvor fokuset ligger på alt annet enn silikonpupper og mikromidjer. 

Dette oser av feelgood, og artisten fortjener virkleig noen tomler opp og et par-tre skulderklapp. Heia alle jenter der ute, uansett størrelse og fasong ♥

Jeg sitter forresten ute hos den fine mammaen min as we speak, men skal snart hjemover for å rydde og vaske. Jada.. Husarbeidet ble visst ustatt som vanlig, men i dag skal jeg nok finne lysten til å svinge meg rundt med mopp og støvklut, noe som passer bra siden jeg tydeligvis ikke får Dennis hjem som planlagt. Pokker så kjedelig altså! Skuffelsen blir så stor når man går og gleder seg til noe som ikke blir noe av, så da får jeg heller sette musikken på full guffe og prøve å glemme at han ikke er der. Hehe! 

Hva er deres planer for kvelden da? 

LOVE YA ♥

Annonse