Annonse

ALL BY MYSELF

God morgen og god lørdag ♥

Her nytes den siste frokosten vi skal ha sammen på en stund, for om noen timer stikker Dennis til Stavanger, og jeg blir værende i Oslo all by myself. ALLE skal jo reise bort i påsken.. Det er i hvert fall sånn det føles, men jeg blir altså værende her i noe som ser ut til å bli en spøkelsesby, haha. 

Litt godt skal det bli da jeg henger etter med masse jobb, så da benytter jeg påsken til å komme i mål. I tillegg skal jeg få gang på denne ommøbleringen som jeg så lenge har skravlet om, så jeg skal nok få nok å henge fingrene i. 

Ååå.. Disse hyggelige stundene rundt frokostbordet – jeg elsker det! 

En stund hvor det bare er oss, hvor vi snakker og skravler og ler og skravler litt til, mens egg og bacon går ned på høykant! Slike morgenstunder er noen av de beste som finnes, og jeg merker at jeg kommer til å savne å ha mannen her i påskeferien. Jeg har Fokus her da, haha.. Og så er jo faktisk mamsen og Jon rett ute på Stabekk om jeg skulle bli altfor ensom..

Noen ganger er det jo også veldig godt å være alene.. Helt mutters alene, og bare koble helt ut. Koble ut alle andre, og bruke tid på å pleie seg selv. Sånn som jeg gjorde den første påsken etter at jeg flyttet til Oslo.. Den uken der glemmer jeg aldri!

Jeg hadde akkurat flyttet inn på Bislett her i Oslo etter å ha flyttet fra min daværende samboer gjennom fem år, samt venner og familie. Jeg skulle til Oslo å få en ny start.. Starte med blanke ark, og den påsken tilbragte jeg i min nye leilighet.. Uten et eneste møbel.. Eller.. Jeg hadde en overmadrass jeg sov på, samt dyner og puter.. Mer hadde jeg ikke fått handlet inn, men TV’n var med meg fra Bergen, og denne stod på gulvet i den tomme stuen. Så her lå jeg da.. I en hel uke på en overmadrass, mens jeg koste meg max med absolutt alle episodene av Sex and The City, i kombinasjon med flere kilo smågodt. Helt alene, kun meg! Og vet dere hva? Dette er en av de beste ukene jeg noen gang har hatt.. Jeg fikk liksom tid til å tenke over livet, hvem jeg var og hva jeg ønsket å oppnå.. Resten er histore, og så dukket han under her opp, haha!

Den fine kjæresten min som til tider kan være skikkelig irriterende.. Kanskje denne uken borte fra hverandre kommer til å gjøre godt, hehe!

Nå skal vi ta en stroll her på Løkka før han setter kursen mot Gardermoen, så da sees vi senere ♥

Er det flere av dere som blir hjemme i påsken eller skal alle reise bort? 

SMASK


Annonse