Annonse

ALL IN!

//Maten og konkurransen er sponset av Mills

Altså… SE på det her, haha!

Etter rekvisitaene å dømme, skulle man tro at vi stelte i stand TIDENES barnebursdag i går.. Neida, dette var voksenfest deluxe, hehe..

Som jeg skrev i forrige innlegg, så ble kvelden helt magisk, og den begynte som nevnt i bakgården til Morten og Caspar. Jeg har hatt en tett og herlig dialog med Mills etter vi gjorde Matro-kampanjen sammen, og de ønsket i går å by på en real grillfest. Steike så hyggelig, så Mills leverte altså en svær kurv med dødsmasse yummy på døren til Morten i går, slik at alt var klart da Caroline og jeg kom innom med pynten, haha. 

Man forbinder som oftest Mills med majones, men de har jo så vanvittig mye annet godt å my på.. Som produktene fra Delikat, f.eks.. Dere MÅ smake middelhavssalaten og byggrynsalaten, fy fader så godt! Mmmmm.. Det perfekte tilbehøret til bl.a fisk, og i går var det nettopp fisk som havnet på tallerkenen. Caspar er en flink grillmester, og maten var himmelsk. Halleluja!

Jeg har allerede gitt dere detaljer fra gårsdagen, så jeg tror vi bare la dette bildehavet tale for seg.. What a night ♥ I går kunne vi virkelig si god sommer, og skåle for denn fantastiske årstiden vi nå er inne i!

Pineapple Tee HER // Sweat Skirt – Black HER

KONKURRANSE

Mills ønsker å gi hele tre av mine fantastiske lesere en slik kveld som dette – hvor de tropper opp på døren med en kurv fylt til randen av alt du trenger til den perfekte grillkvelden. Hvor sjukt hyggelig er ikke det, hæ? Slike premier er gull verdt, og for å bli med i trekningen gjør dere følgende: 

♥ Legg igjen et livstegn her i kommentarfeltet
♥ Tagg et av dine herlige sommerbilder på Instagram med #DelikatSommer

Enklere blir det ikke, darlings. De tre vinnerne annonseres på min Facebookside HER neste søndag. 

Nyt denne herlige lørdagen, så skravles vi senere.

LOVE YOU ALL!

Annonse