Annonse

ALL SET

Yessass!

Årets høydepunkt står for tur.. Bordet er dekket, leiligheten er så girly atte HJELP, pinnekjøttet surrer i gryten, jentene er på vei og vi er så KLAR for jentenes julebord. Kvelden kommer til å bli magisk med en haug av festlige innslag, og jeg har jeg til og med satt opp en photobooth for anledningen, for å fange opp herlige øyeblikk med herlig rekvisita! Polaroidkameraet blir med oss gjennom hele kvelden, musikken snurrer i bakgrunnen, vi er i knallgodt humør og roper høyt HURRAAAA for kveldens festligheter!

Nå legger jeg straks bort dataen for kvelden, så mens jeg fester som aldri før og koser meg med jentene, kan jo dere ta en titt på kveldens borddekorasjon. Utradisjonell julepynt, men guud så fresht. You like? Jeg ble i hvert fall fornøyd med dagens set up, hehe.  

Hva står på deres agenda i kveld? Noen flere som skal på julebord? 

Nyt kvelden uansett hvordan den måtte utarte seg! I morgen skal jeg love dere juicy updates! Whoooop Whooooop!

LOVE YOU ALL ♥

   

Annonse