ALL THAT GLITTERS IS NOT GOLD

God morgen, vakre lesere. 

Først og fremst må vi bare takke for fantastiske tilbakemeldinger rundt gårsdagens episode av Snikk Snakk. Vi håpet temaet vi tok opp ville falle i smak, men at det ble et såpass stort engasjement rundt det, hadde vi ikke trodd. Nei, dette var gøy, og nå blir det enda mer ærlighet på bloggen fremover. Selvfølgelig vil det bli innlegg om mote, sminke, interiør og diverse, men jeg er glad for at dere er klar for at jeg kan være enda mer meg selv, og vise enda mer av meg. Herlig følelse!

Alright, over på noe helt annet… Jeg har en liten gave jeg vil dele ut til dere, som er helt rått. Nemlig dette råkule dekselet fra Next2 og Juvelen.no. Fint eller? En pimpet telefon er fresht, og ingenting er vel freshere enn bling bling peace tegn. Hehe. Dekselet kan dere se mer av HER

Så folkens, da er det bare til å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet, og du er med i trekningen. Jiippiii! 

Lik Juvelen på Facebook da vel! Siden finner dere HER.  Dette er en nettbutikk med myyye fresht, så følg med!

Skrives senere fine mennesker. Nå skal jeg til regnskapsføreren og få orden på regnskapet. Wish me luck!

SMASK

Bildene er tatt med Canon EOS M

//Reklamebasert innlegg