ALL-TIME FAVORITE

Wuuuhuuuuuu! 10 poeng til alle som gjetter hvor mange ganger jeg har anbefalt barberhøvelen fra Dorco Shai, og folkens? Here we go again!

Det er faktisk ikke mulig å skryte denne høvelen for mye opp i skyene, for den er faktisk sinnsykt bra, og når jeg får en forespørsel om å skrive om den og i tillegg tipse dere om en FAB konkurranse, kan jeg faktisk ikke si nei! Man kan si mye om reklame på diverse blogger, men én ting skal dere vite… At jeg aldri reklamerer for noe jeg ikke kan stå inne for, og er det noe jeg med hånden på de nybarberte leggene mine kan sverge på, så er det at denne høvelen duger. SÅ til de grader, både under armene, på leggene og til de litt mer intime stedene. HE HE.

Anyways… Jeg vil altså nok en gang tipse dere om denne høvelen, og har dere enda ikke testet den ut, vil dere ikke angre om dere bestiller en gratis prøvepakke på shai.no. Det som er ekstra hyggelig er at dere ved bestilling får muligheten til å delta i konkurransen om tre deilige produkter. Nemlig produktene som gjemmer seg HER, HER og HER, så skulle dette være interessant klikker dere altså bare hjem prøvepakken, og deretter legger igjen et lite livstegn i kommentarfeltet her på bloggen. Whoop Whoop!

Enklere blir det faktisk ikke!

Var ikke dette litt moro da? Det synes ihvertfall jeg, og vinneren annonseres på facebooksiden min HER, neste mandag. Da har dere altså én uke på dere til å delta, og jeg gleder meg til utnevne én av dere til den heldige vinneren av noen deilige produkter. Hurra!

Jeg er forøvrig god og mett etter en god middag hos mamsen og Jon, og nå skal vi hygge med noen kopper kaffe før jeg vender snuten hjemover til Løkka. Familiehygge på høyt nivå ♥

Nyt kvelden, fininger. 

SMASK