Annonse

ALLE FAMILIER TRENGER ET HJEM

Et sprudlende hei fra meg, på denne flotte mandagsettermiddagen ♥

Denne iskalde men solfylte mandagen har gått med til diverse gjøremål og bl.a en roadtrip ut til lageret.. I dag virket turen ut dit ekstra lang, men litt allsang i bilen gjorde susen. Eller det vil si.. Jeg sang mens Dennis tastet i vei på telefonen. Godt selskap sa du? Haha, ikke pokker!

Før vi går løs på middagen blir jeg nødt til å dele et viktig budskap med dere som jeg skulle gjort for lenge siden. Jeg har så dårlig samvittighet for at dette innlegget har blitt utsatt så lenge, men bedre sent enn aldri, eller hva?

Arktis påvirkes kraftig av klimaendringene, varmes opp dobbelt så raskt som resten av kloden, og sommerisdekket kan være borte allerede innen 2016. Isbjørnmødrene får det stadig vanskeligere da de trenger isen for å bygge hi til barna sine og for å skaffe mat, og denne dramatiske utviklingen kan bety at de kjære isbjørnene dør ut. Dette er helt forferdelig å tenke på, men heldigvis kan kampanjen Arctic Home gjøre det enklere å hjelpe isbjørnmødrene. 

World Wildlife Foundation (WWF) og Coca-Cola har gått sammen om et prosjekt hvor hensikten er å sikre isbjørnen et habitat også i fremtiden, og på www.arctichome.no kan vi alle sammen bidra, og støtte arbeidet WWF gjør for å ta vare på isbjørnene i Arktis. Coca-Cola dobler automatisk beløpet man gir, helt opp til en million euro, så om man gir 100 kroner, gir Coca-Cola også en hundrings. Dette gjør at det virkelig monner, og at vi kommer nærmere målet som over en 5-års periode er $10 million.

Åh ♥

Se på disse herlige isbjørnene her da.. Jeg blir oppriktig lei meg av tanken på at disse vakre skapningene ikke er her om noen år, men om vi støtter WWFs arbeid, kan vi kanskje klare å sikre at isbjørnmødrene fortsatt skal ha trygge steder å føde og oppdra barna sine om noen år fra nå.

Jeg donerer med glede, og det håper jeg dere ønsker å gjøre også! Bli med å sikre at isbjørnen har et sted å leve i fremtiden ♥

Kjærleik 

//Innlegget er IKKE betalt

Annonse