Annonse

ALLE MONNER DRAR

Vi har hatt litt nedbør de siste dagene, som har resultert i at store deler av snøen har forsvunnet. Det er fortsatt mye igjen, men det er deilig at den så smått forsvinner. Men hva skjer når snøen blir borte? Da kommer alt søppelet frem… Søppel (eller boss, som vi sier i Bergen) som har blitt kastet på bakken, og som har gjemt seg under store snømengder gjennom vinteren.

Jeg har aldri forstått hvorfor noen kaster boss på bakken. Hvorfor? Hvis du som leser denne teksten har en tendens til å kaste søppelet ditt andre steder enn i en søppelbøtte, hva er det som får deg til å tenke at det er en ok ting å gjøre!? Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor – det kan jo ikke bety annet enn at man rett og slett gir faen! Eller?

I går delte jeg en 7- dagers utfordring med dere, og dag 1 består av å plukke opp søppel. I dag har vi fartet litt rundt i møter, og i nettet mitt hadde jeg hansker og poser slik at jeg kunne plukke opp det jeg fant. Selv om det er mye snø som ligger på bakken fremdeles, var det likevel mye søppel rundt om kring… Det tok ikke lange tiden før posen min var halvfull, for å si det sånn!

Bananskall, tomme spylervæske-poser, godteripapir, plast, og annet ræl. Det var så mye søppel som lå strødd, og det er jo bare så utrolig trist. Men, nå er det i hvert fall en halv bærepose mindre der ute, så det får vi jo si er et steg i riktig retning. Og tenk om alle dere ville gjøre det samme? Åh! Da hadde mye søppel forsvunnet fra gatene ♥

Jeg fikk en melding på Instagram av en herlig følger, som tipset meg om å alltid ha hansker og søppelposer tilgjengelig i vognen, når jeg skal ut å trille. Da kan jeg nemlig plukke opp søppel mens jeg tusler og går, og det var jo en superfin idé. Denne følgeren gjør dette selv når hun er ute med barna sine, og der bidrar både store og små. Noe så herlig! Det er jo fint å lære ungene så tidlig som mulig at søppel er noe som ikke skal på bakken!

Halvfull pose på 1-2-3…

Søppelet er kastet der det skal kastes, middagen er inntatt, og nå skal jeg straks kjøre Dennis opp til House of Nerds, hvor han skal spille Fortnite til inntekt for Kreftforeningen. For et fantastisk initiativ av han som arrangerer dette. Han er visst en av de 100 beste Fortnite-spillerne i verden, så dette er et kult opplegg. Endelig kan Dennis være med noen som deler samme interesse, haha. Fortnite, ass… Det er visst noe man ikke går lei av!

Har dere en fin dag, vakre venner? Og har dere plukket søppel i dag?

Stor klem

Annonse