DE ALLER BESTE KVELDENE

Da jeg ble singel og flyttet til Oslo, var jeg ekstremt klar for livet. Jeg var så klar for å oppleve hovedstadens uteliv – som i mine drømmer ville være langt bedre enn utelivet i Bergen. Vi hadde våre favorittsteder der også, men jeg var ikke så mye ute på byen som de andre på min alder. Jeg var jo hun som startet livet litt i feil ende, og som satt hjemme på lørdagskveldene med samboer, bil, hus og hund i en alder av 18.

Jeg kan faktisk fortsatt huske min første bytur her i Oslo, og vil aldri glemme hvor annerledes og vanvittig mye gøyere det var. Det kan nok ha noe å gjøre med at jeg var så høy på livet, men det var noe ekstra spesielt med stemningen, og ikke minst med musikken! Det var DJ-duoen Club Juicy med Patski Love og Chris Stallion som spilte den kvelden, og allerede etter første låten, visste jeg at jeg hadde funnet mine favoritt DJ’s. Jeg danset non stop – og vi er vel alle enige i at det er få ting som slår de kveldene ute på byen, hvor bare alt stemmer, eller hva?

Vi jentene i gjengen vår har veldig lik musikksmak, og har siden 2010 danset masse til Juicy. «Jenter? Juicy spiller i dag – vi MÅ ut» har ofte blitt skrevet i felleschatten, og vi har aldri blitt skuffet. Juicy leverer kveld etter kveld, og jeg har mistet tellingen over hvor mange ekstremt bra fredager og lørdager jeg har hatt med disse gutta bak spakene. Torsdager og onsdager også, hah! Og afterski’er og festivaler! De har spilt overalt, og jeg var såpass fan at jeg fikk dem til å spille på lanseringsfesten min av klesmerket mitt (RIP), og for meg er det liksom ingen som kan dele førsteplassen med disse to. Bare av å skrive om Juicy kjenner jeg at det begynner å krible i dansefoten, og jeg gleder meg allerede til neste helg når vi jentene skal ut på livet!

Patski og Stallion har tatt musikk-kjærligheten til et nytt nivå, til alle oss Juicy fans’ store glede. I 2015 slo de seg sammen med den Spellemann-vinnende produsenten Alexander Austheim, alias RykkinnFella, og tok deretter navnet JCY. Sommeren 2016 debuterte den nye trioen med singel «Your Way feat. Cal», og siden den gang har de ikke kastet bort tiden. Med over 13 millioner streams og 15 uker inne på topp 50 på Spotify Norge i 2017, er JCY nå klare med sin fjerde singel «Oceans», og denne låten, folkens – den er så deilig atte hjelp. Og siden jeg digger disse gutta og den nye låten, deler jeg den her med dere, sånn at de som enda ikke har hørt den kan få glede av den. Denne skal vi spille på repeat neste helg!

Girls night out, ass… Jeg elsker det! Og selv om det har blitt ferre av dem nå enn da jeg var i starten av 20-årene, er det fortsatt like forbanan magisk å slå seg skikkelig løs på dansegulvet, og gi fullstendig faen i dagen derpå. Måtte lørdag komme fort! ♥