EN AV DE ALLER FINESTE JULEGAVENE!

Gledelig jul, vakringer! Ja nå var det over… Julen varer jo heldigvis litt til, men julaften er vel overstått, og for min del begynner jeg allerede nå å se frem mot vår og sommer. Jeg skal riktignok nyte juletre og julegodter i noen dager til, men jeg kjenner at jeg er giret på et nytt og spennende år.

En av de aller fineste gavene jeg fikk i år, var alle snapsene fra dere, hvor dere viser frem boken min som har dukket opp under juletreet eller i julekalenderen. Jeg er rett og slett helt målløs – tenk at så mange av dere satt #branok på ønskelisten, og tenk at denne boken gleder en haug av herlige mennesker!? Jeg er overveldet, rørt, stolt og glad – bare SE på dette her ♥

Åhåj… Jeg er som sagt litt lost for words – dere er de beste leserne ever, og jeg er så evig takknemlig for at dere er her, og for at jeg får lov til å skrive både bok og blogg for så mange fantastiske mennesker. Dere er min aller største motivasjon… Tusen takk ♥

Nå farter vi videre i famileselskap, så da vil jeg bare ønske dere alle en nydelig 1. juledag, og så sees vi senere. Glad i dere!