Annonse

EN AV DE ALLER FINESTE JULEGAVENE!

Gledelig jul, vakringer! Ja nå var det over… Julen varer jo heldigvis litt til, men julaften er vel overstått, og for min del begynner jeg allerede nå å se frem mot vår og sommer. Jeg skal riktignok nyte juletre og julegodter i noen dager til, men jeg kjenner at jeg er giret på et nytt og spennende år.

En av de aller fineste gavene jeg fikk i år, var alle snapsene fra dere, hvor dere viser frem boken min som har dukket opp under juletreet eller i julekalenderen. Jeg er rett og slett helt målløs – tenk at så mange av dere satt #branok på ønskelisten, og tenk at denne boken gleder en haug av herlige mennesker!? Jeg er overveldet, rørt, stolt og glad – bare SE på dette her ♥

Åhåj… Jeg er som sagt litt lost for words – dere er de beste leserne ever, og jeg er så evig takknemlig for at dere er her, og for at jeg får lov til å skrive både bok og blogg for så mange fantastiske mennesker. Dere er min aller største motivasjon… Tusen takk ♥

Nå farter vi videre i famileselskap, så da vil jeg bare ønske dere alle en nydelig 1. juledag, og så sees vi senere. Glad i dere!

Annonse