Annonse

MIN ALLER HEFTIGSTE BYTUR

//Annonse

Når jeg ser tilbake på livet mitt blir jeg skikkelig glad – glad fordi jeg gav faen, fordi jeg var vill og gal, og fordi jeg i en periode bare gjorde akkurat det som falt meg inn, uten å bekymre meg for hverken fylleangst eller konsekvenser. Jeg kjørte på i 6. gir, og hadde the time of my life. Jeg levde livet til det fulle – det gjør jeg nå også, men det er i et litt annet tempo og med en litt annen agenda enn for 6 år siden, haha. På denne tiden hadde jeg jo fått skikkelig snusen på singellivet – etter 7 år i forhold var jeg fri som fuglen, og skulle ta igjen alt det tapte og slippe alle hemninger.

Nå tenkte jeg at det var på sin plass å dele det jeg husker fra den villeste byturen… Eller, det var vel heller mer et nachspiel, som utviklet seg til å bli langt mer crazy enn hva jeg hadde sett for meg. Jeg har jo egentlig aldri vært så glad i nach, men det glemte jeg alt om denne sommernatten i 2011.

Vi hadde hatt tidenes morsomste byur – en sånn heftig girls night out, vet dere. Hvor alt klaffer, hvor man er akkurat passe påseilet, og hvor man virkelig bare har det så gøy at det gjør vondt. Hvor musikken er så bra at du ikke forlater dansegulvet med mindre du skal i baren, og på vei til baren danser du og smiler, og speider etter noen du kan flørte hemningsløst med, og kline med i en krok. Dere vet den følelsen, sant?

Herregud denne kvelden var så bra – alle jentene danset i ring, og vi stakk ikke fra byen før vi ble kastet ut. Jeg nevnte at det var en varm sommernatt, sant? Ah, livet!!

Da vi ramlet ut av utestedet var det allerede blitt lyst ute, og det føltes jo helt feil å dra hjem. Derfor hang vi oss på en stor gjeng som hadde planlagt et lite nach på Frognerbadet – det er jo selvsagt strengt forbudt, men vi klatret over gjerdene, og før vi visste ordet av det plasket vi rundt i bassenget med en haug av tipsy gladlakser. Det tok ikke lange tiden før vi hørte rykter om at en vakt var på vei, og vi rømte stedet før vi ble tatt i å gjøre noe som overhodet ikke er greit, haha. Det var da jeg foreslo at vi bare kunne fortsette festen hjemme hos meg. På Bislett. I en 40 kvm leilighet. Klokken 04.30 på morgenkvisten…

Jeg fylte cribben til randen, vi fyrte opp musikken, og stod og hoppet og danset mens vi drakk opp det jeg hadde av alkohol. Jeg tror seriøst vi var rundt 30 mennesker på det meste, og det var ikke snakk om å ta hensyn til naboene. Balkongdøren stod på vidt gap, musikken ble spilt på max, og det var ikke akkurat klassisk musikk som strømmet ut av høyttaleren, haha… Her snakker vi heavy dubstep – Skrillex, for å være mer konkret, og da klokken nærmet seg 7, tror jeg naboene hadde fått nok. Da ringte det nemlig på døren, og utenfor stod politiet. Selv om jeg akkurat da ble bittelitt nervøs, klarte jeg ikke å slutte å smile. Vi hadde nemlig hatt det SÅ forbanna gøy, men nå var det altså på tide å kaste inn håndkle. Politiet tok det hele med et smil, leiligheten gikk fra full til tom på et øyeblikk, og igjen satt Ida og jeg og bare, «hva faen skjedde i natt!?!?!» , haha! Livets kveld – definitivt… En skikkelig rough night, haha!

Noen andre jenter som har hatt en rough night, er damene i den splitter nye filmen; «Siste kveld med jentene!» som har premiere 16. juni.

Altså…

Etter å ha sett traileren, vet jeg at dette er en film jeg kommer til å digge, og jeg kjenner jeg gleder meg så sjukt til å se den –  jeg er sikker på at jeg kommer til å flire meg ihjel, der jeg sitter i kinosalen med noen gode venninner jeg har festet utallige ganger med opp gjennom årene ♥ Bare SE på det her… Noen andre som gleder seg, eller?

KONKURRANSE

Hurraaa for konkurranser – det er jo så kjekt, og i dag har jeg fått lov til å dele ut 2 billetter til så mange som fem av dere fantastiske lesere. Konkurransereglene er superenkle, og det er to måter å gjøre det på:

1. Å svare på et enkelt spørsmål når dere trykker HER.

2. Eller legge igjen en kort historie fra en av dine «rough nights» her i kommentarfeltet. Jeg håper dere velger dette alternativet, haha, så har jeg noe juicy lesestoff på en fredags ettermiddag ????

Nei, dere… Dette blir så bra, og filmen er definitivt perfekt for oss som liker en god fest, og som elsker å sladre om kvelden dagen derpå, wuuuhuuu!

Nå blir det litt jobbing på meg før jeg skal støvsuge og vaske. Caroline har ankommet Oslo men er nå på kurs, så da tenker jeg å gjøre det litt fint her til hun kommer hjem litt senere i kveld ♥

Nyt fredagskvelden, fininger, og del crazy stories med meg, oki? Yay!

 

 

Annonse