Annonse

ALLTID PÅ JAKT!

Hallaisen fra Amsterdam ♥

Herlighet som jeg har gledet meg til denne turen, og det er helt fantastisk å være på tur med jentene. Vi har snakket om å komme oss på en sånn tur som dette i flere år nå, men tiden flyr som vi vet forbi, og tar man ikke grep om situasjonen, blir det aldri noe av. 

I sommer bestemte vi oss for å finne en dato for jentetur – vi bestilte billetter med det samme, bare sånn at vi omsider fikk det gjort. Nå er helgen endelig kommet, og vi nyter hvert sekund. 

Nå skal vi ut å utforske denne fantastiske byen, så mens jeg fyller opp minnekortet med Amsterdam-snaps, kan jo dere kose dere med bildene under her. Det var på tide med en liten instaoppsummering, er dere ikke enig? Følg meg HER, da blir jeg glad ♥


Legg gjerne igjen brukernavnet deres i kommentarfeltet.. Jeg er alltid på jakt etter nye inspirerende instagramprofiler, som jeg kan inkludere i ukesoppsummeringene mine hver søndag, hurra!

Hva står på planen i dag da, fininger? Det er jo freeeeeeedaaaaaaaaag!

LOVE YA ♥

Annonse