ALOHA

Hei igjen, verdens fineste lesere ♥

Først og fremst, så må jeg bare takke så uendelig mye for omtanken og fine ord. Alt står bra til med oss, og vi nyter første dagen i paradis på tross av den noe turbulente starten. Vi har valgt å legge hele hendelsen i glemmeboken, og heretter kan det kun gå én vei, nemlig rett til himmels. Vi er så glad for at vi ikke var alene på tur da det hele inntraff, og etter å ha vært vitne til noe såpass traumatisk, setter man faktisk enda større pris på hver eneste dag. Jeg ser at flere av dere lurer på hva som egentlig skjedde med jenten som omkom, og det eneste vi vet er at hun fikk et panikkanfall som førte til pusteproblemer og mangel på oksygen. Helt ubegripelig at livet hennes gikk tapt… 

Da vi omsider kom frem tok vi med oss take away fra Mc’en, slukte maten, og stupte rett i seng. I dag våknet vi uthvilt og klar for nye eventyr, og sartet med frokost på Duke’s, hvor jeg har tittet innom tidligere. Herlig å faktisk kjenne seg selv igjen, og jeg er så klar for å ta enda flere og vakre minner fra Hawaii, med meg hjem.

Utenom et par regnbyer, er været upåklagelig, og dagen i dag gikk med til både shopping og et par glass vin, og kameraet har selvfølgelig blitt med på vår lille runde rundt på Waikiki. Her er altså en liten stemningsrapport fra dagen. 

// Tank Top fra Junkyard (her)

Resten av ferien skal nytes til det fulle, og dere kan bare forberede dere på en million bilder. Hehe. 

Hvordan står det til med dere der hjemme? Har dere det fint, skjønninger?

Uendelig glad i dere ♥