Annonse

ALT ANNET I FOKUS!

Haha!

Vi har det SÅ gøy her i deilige Tønsberg, og når du må grave frem det du har i baggen av denimshortser for å finne blogginnhold, da skjønner dere at alt annet enn blogg stod i fokus i går. Kamera? Hva er det? Haha. 

Men så hadde jeg jo likevel tenkt å vise dere noen close-ups av det under her, på ett eller annet tidspunkt.. Nemlig mine elskede vintage shortser fra Levi’s. 

Jeg har alltid ment at slike shortser er noe av det fresheste til sommeren, men hver gang jeg har prøvd dem har jeg sett like udigg ut. Den rumpen min har bare ikke vært like fin i Levi’s som de rumpene man ser på f.eks. Weheartit, men da jeg kom over disse tre herlighetene på en vintagebutikk på Løkka, var det ingen tvil om at jeg måtte opp med lommeboken. 

Nå skulle jeg selvfølgelig vist et bilde av hvordan de ser ut på, men jeg er for fyllesjuk til å engasjere meg. Men det går fint.. Jeg kommer sterkere tilbake senere i dag, hehe!

Eh, ja.. 

Vi snakkes bare senere, ok? Nå må vi få i oss litt egg og bacon!

LOVE YOU ALL! Dere betyr alt for meg ♥

Annonse