Annonse

ALT DU TRENGER TIL BURSDAGSFEIRINGEN

//Reklame for egen sjappe

Hei igjen, darlings ♥

Til alles store glede har jeg omsider fått påfyll av bursdagsstasj i både sjappen og i nettbutikken. Alt av konfettiballonger, bursdagslys og birthday bannere fløy ut av butikken på et øyeblikk, men nå har jeg altså fått et solid og herlig påfyll av spruddel og festivitas.

Vi skal vel alle i en eller annen bursdagsfeiring på nyåret, og for å gjøre det litt ekstra oversiktlig og enkelt, har jeg lagt til en egen bursdagskategori i webshoppen som dere kan finne HER – juubiiii!

IMG_1916

I tillegg har jeg fått inn en haug av råkule vesker og lommelerker, så nå er det så mye gøy her at det ikke går an å slutte og smile. Farger, glitter, awesomeness og morsomme gadgets – jeg er i himmelen, haha!

IMG_1921

IMG_1949

IMG_1925

IMG_1944

IMG_1918

IMG_1937

Tenk at det faktisk finnes så mye moro, da? Og tenk at det nå er mulig å få fatt i her i Norge hos meg, hihi. Jeg er faktisk mer eller mindre den eneste som tar inn stasj som det her, og det gjør både butikken og konseptet mitt helt unikt – GØY!

Nei dere, det er kjekt å drive butikk ass. Slitsomt og krevende, men herregud så kjekt. Og når dere kommer innom for en hyggelig handel eller bare for å si hei? Nei da blir jeg bare SÅ glad. You make me happy ♥

Har dere noen kjekke planer i kveld, fininger? Jeg skal på skikkelig venninne-date med Stine, hvor både dinner og kino står på planen. Max kos!

Sees i morgen ♥


SISTE SJANSE: Skjønne venner, jeg blir evig takknemlig om dere stemmer meg helt til finalen i Vixen Blog Awards HER ♥

Annonse