Annonse

ALT ELLER INGENTING?

Annonse: Love Beauty & Planet

Jeg elsker tanken på at man med små tiltak og endringer kan utgjøre stor forskjell… I hvert fall hvis vi er mange. Jeg vet også at det kan være fryktelig overveldende å gjøre store helomvendinger for å redusere klimafotavtrykket, f.eks. Man tenker gjerne at det er alt eller ingenting, men det stemmer heldigvis ikke.

Man trenger ikke gjøre alt riktig for å kunne kalle seg miljøbevisst. Jeg tror faktisk ikke det er fysisk mulig å gjøre alt riktig heller, for den saks skyld, og disse små endringene som vi faktisk kan klare å gjennomføre, betyr mer enn vi tror. Det kan bl.a være å bytte tannbørste til et mer bærekraftig alternativ. Eller å kutte kjøttet et par dager i uken, f.eks. Det kan også være å shoppe mindre og bedre, kjøpe brukt fremfor nytt, reparere det som blir ødelagt i stedet for å kaste, og enda enklere – gjøre en forskjell hver gang man står i dusjen.

Dere vet jo at jeg har sverget til hårproduktene fra Love Beauty & Planet i lang tid, og det føles innmari godt å vaske håret med en digg sjampo som dufter himmelsk, og samtidig vite at valg av hår- og kroppspleie gagner både meg og planeten vår…

Flaskene er ikke 100% gjennomskinnelige, og det for en grunn. De er nemlig laget av plast som har blitt brukt før. Og siden korken på sjampo, balsam og body wash nå er grå og ikke sort, er hele flasken også 100% resirkulerbare. Er det ikke fint?
Produktene dufter helt fantastisk, og min favorittserie er den blå som dufter kokos og mimosablomst. Mmm! Det føles helt fantastisk å komme ut av dusjen, for deretter å smøre seg inn med bodylotion med samme duft. Da føler jeg meg skikkelig, skikkelig fresh! Tørrsjampoen i samme serie er også en favoritt her hjemme. Tørrsjampo redder en travel hverdag, når tiden til en hårvask ikke strekker til…

Om kokos og mimosa ikke er duften som tiltaler deg, finnes flere deilige dufter som murmusmør og rose (denne lukter helt nydelig, og minner om sånn parfyme vi laget av roseblader i barndommen, MUMS) , kokosolje og ylang ylang, samt sheasmør og sandeltre ♥

Nå har jeg lyst til å høre hva dere gjør for å redusere klimafotavtrykket… Jeg er så spent på hvilke grep dere tar i hverdagen, og kanskje dette er noe jeg kan implementere her hjemme? Sammen gjør vi en forskjell, og jeg elsker det!

Kjærleik i fleng ♥

Annonse