Annonse

ALT SOM SKULLE VÆRT GJORT!

Juleferien har pokker ta gjort meg jetlagged, haha, og når man er jetlagged fungerer man ikke… Og det er så lite innafor å ikke fungere på den første arbeidsdagen i det nye året – i hvert fall siden man liksom skulle være så giret og klar. Når jeg tenker meg om var det nok The Sims som var skylden, men nå skal jeg holde kjeft om The Sims for en liten periode, haha. Jeg har jo fått dere hektet, og skal jeg være helt ærlig, synes jeg det er fantastisk å se så mange Sims-snapchats som jeg har sett de siste dagene. 

Jeg er ikke i nærheten av så forberedt og klar for det nye året, som jeg først så for meg at jeg skulle være. Huset skulle vært strøkent, garderoben skulle vært ryddig, gulvene skulle vært vasket, kjøleskapet tømt for gammel mat, og sengen skulle vært redd opp med nyvasket og herlig sengetøy. Juletreet skulle vært ute av huset, skuffer og skap skulle vært organisert og ryddig, kontoret mitt skulle faktisk vært et kontor, og ikke et roterom, alle regninger skulle vært betalt, og mailboksen skulle vært tom.

De visne blomstene skulle vært erstattet med nye, friske blomster, og det skulle vært en helt ny start med disse forbanna blanke arkene! Det ustrukturerte 2015 henger fortsatt over meg, og den splitter nye starten kan jeg se langt etter. 

Konfettien fra nyttårsaften har satt sine fargerike spor på det hvite guvet, og senest i sted fant jeg to håndfuller med fargerik og glitrende konfetti mellom sofaputene. Det er den nye starten sin det, haha… Her starter vi altså 2016 med konfetti all over the place, mens mailboksen inneholder 153 uleste mails! Phew… 

I situasjoner som dette blir jeg så sur på alle som er så strukturert og ordentlig, haha. På alle disse som viser bilder av et nytt år i ryddige omgivelser, gøade nyttårs-quotes og selvfølgelig en endelang liste med nyttårsforsetter.

Kanskje er jeg mest misunnelig, og samtidig mistenksom på at alt dette bare er oppskryt og tull. Er det virkelig mulig å starte et helt nytt år med helt kritthvite ark? Sånn seriøst? Jeg har alltid gledet meg sånn til denne nye starten, men hvert år biter fjoråret meg så hardt i rassen, som et resultat av manglende struktur og altfor dårlig planlegging. 

Nå er jeg veldig spent, rockeboller… Hvor hvite er arkene deres i dag, og hvor splitter ny er den nye starten på 2016?

I LOOOOOVE YOOOOOUUUUU AAAAAALL!

Annonse