ALT DERE TRENGER Å VITE

Fredag, freedaaaag, freeeedaaaaag! En solfylt fredag i hovedstaden, og ikke en sky på himmelen – halleluja. Happy musikk strømmer ut av høyttaleren her hjemme, og jeg er i ekstase over at det hvert øyeblikk er helg. I dag skal Dennis og jeg ha en etterlengtet kjærestedag utenfor husets fire vegger, og skal bruke dagen på å tusle rundt i den fine byen vår, drikke prosecco til lunsj, og bare kose vettet av oss, haha. Dette har vi godt av begge to ♥

Før vi tar på oss noe litt freshere enn joggis, tenkte jeg at det ville være lurt å oppdatere dere litt på hvor dere kan følge meg/oss i sosiale medier. Det er jo helt vanvittig hvor mange steder vi kan følge hverandre i disse dager, og det vil vel bare bli flere og flere kanaler fremover. Podkast er jo også noe som har tatt helt av, og jeg leker veldig med tanken på å komme i gang med noe her også. Kunne det vært litt kult? Jeg og en venninne, f.eks.? Belinda, kanskje? SnikkSnakk i podkast-versjon? Ojojoj!Dette må vi seriøst drodle videre på…

Som dere vet heter bloggen min nå www.kristingjelsvik.no, og det kjennes veldig riktig å fortsette denne bloggreisen med mitt eget navn. Det skjer masse spennende fremover med ny realityserie på TV like over nyttår, som ikke har noe som helst med StyleConnection å gjøre. StyleConnection er som dere vet historie, som jeg også snakket en del om i live-sendingen på Facebook. Dere kan se den HER.

Apropos Facebook. Jeg har opprettet en splitter ny Facebook-side som jeg håper dere vil like. Jeg tenkte det var like greit å starte med helt blanke ark også her, og det vil nå bli et enda større engasjement fra min side. Det vil bli flere live-sendinger og en mye tettere kommunikasjon med dere. Jeg skal bli mye flinkere til å svare på meldinger som kommer inn, og dele mer av hverdagen her på Facebook.

Snapchat går aldri ut på dato, og jeg elsker kontakten jeg har og får med dere her. Det blir liksom så mye nærere enn på de andre kanalene, og her får dere virkelig se hva som foregår bak kulissene. Mye ærlighet her altså, og aldri beauty-filter, haha. Jeg tror ikke det er mulig å bytte navn på denne kontoen, så her gir vi Styleconnection lov til å bli med oss videre.

Instagram har jeg vært altfor lite flink til å oppdatere den siste tiden, og jeg ser at følgertallet mitt daler. Blir det for straight? For fine bilder? Hva skal til for at dere gidder å følge en Instagram-konto? Er det bak fasaden-bilder, eller er det inspo? Jeg har jo alltid tenkt at Instagramprofilen min skal være visuelt vakker og inspirerende, og heller la alt rælet og ærligheten være forbeholdt Snapchat, men kanskje dere vil ha mer av det «ekte» her på Instagram også? Her er jeg veldig spent på å høre deres meninger ♥

Jeg foretrekker at dere kontakter meg i en melding på Facebook, men om dere har mer på hjertet eller en forespørsel om samarbeid, er dere hjertelig velkommen til å sende en mail til [email protected]!

Her på YouTube skjer det mye, og kommer til å være en av kanalene som kommer til å bli fokusert mest på fremover. Her får dere alt fra morsomme challenges, gaming og vlogger, til ærlige meninger og feelgood. Vi blir suuuperhappy om dere vil subscribe på kanalen vår, som snart når 30.000 følgere – HURRA!

Nå skal vi ut og hygge oss, og kameraet blir selvfølgelig med på tur. Jeg gleder meg allerede til å dele stemningsrapporten med dere litt senere i dag! Ha en nydelig fredag så lenge – måtte den behandle dere bra ♥