ALWAYS A FAVORITE

Søøøndaaag!

Fy flate den skallebanken tar knekken på meg, men jeg trosset den enorme hangoveren, og kom meg ut til en deilig lunsj med go’jentene Hege og Ida. SÅ koselig!

Morgentimene har gått med til å ligge i fosterstilling i sofaen, med Friends på TV, og ELLE i hendene. Det kommer vel ikke som et sjokk på noen at dette magasinet er min soleklare favoritt, og derfor er jeg litt ekstra heldig som har en bestevenninne som faktisk jobber i ELLE. Hun sørger alltid for at jeg får påfyll av deilige magasiner, på lik linje med at Belinda sørger for at jeg alltid får påfyll av nye lakker, og jeg kan ikke annet enn å hoppe av glede. Kjekt med gode venner som i tillegg kommer med fine overraskelser ♥ Hihihi.

Men dere? Jeg blir faktisk nødt til å tipse dere om verdens beste deal, for ser dere disse sinnsykt freshe QUAY solbrillene? De får man nemlig med på kjøpet ved å abonnere på ELLE, og hvis ikke det er verdens beste kombinasjon, så vet ikke jeg. Ingenting er jo kjekkere en nye magasiner hver eneste måned, og når man i tillegg kan velge en av disse fantastiske brillene, er det bare til å rope høyt hurra. Check it out HER, hvis dere er keen ♥ Billigere og bedre får man det faktisk ikke. BOOOOM!

GJETT om jeg blir fresh i disse på Waikiki beach, da!? Sant vel? Wuuuuhuuuuuuuuu!

Nå skal jeg ta en liten powernap, så da vil jeg bare ønske dere en himmelsk søndag så lenge. Snakkes senere, skjønnheter ♥

LOVE LOVE LOVE