ALWAYS A SOLUTION…

Goood morning, fininger ♥

All good in the hood?

Det kommer vel ikke som et veldig stort sjokk at jeg ikke er så altfor fin i formen, og nå lover jeg at det skal bli noen dager uten fyllesnakk og temaer som omhandler mengder alkohol eller hangover.  Fikk en kommentar i går, «Hei jeg heter Kristin, og jeg er alkoholiker», og da tenker jeg bare… Jeeeeeeez, slapp litt av da. Man blir ikke alkoholiker fordi man nyter alkohol i voksen alder, litt oftere enn én dag i uken. Sant vel? Supert, da sier vi det… Og når man er på ferie, da er det alltid lov til å kose seg litt ekstra. Punktum!

Greit, over til noe heeelt annet… Noen som husker Stig Van Eijk? Back in the days var jeg en stor fan, og «Living my life without you» kommer aldri til å bli glemt. «Living my life without you, what can I do? Something is missing, babyyyy» Hahahaa, den sangen der altså. Kanskje ikke den beste teksten, men fengende var den, og nå har jo jaggu Stig’en kommet ut med en ny singel. En evighet senere, dukker han nemlig opp igjen, og denne gangen med en litt annerledes låt. 

Teksten handler om at det alltid er mulig å finne en løsning til et bedre liv, uansett hvor mye vondt man opplever. I låten fokuseres det på mobbing, rasisme, fysisk og psykisk vold, misbruk i nære relasjoner, og at vi i en rimelig egoistisk verden, dessverre glemmer å se oss rundt på det som faktisk skjer. Her ønsker Stig at vi skal bryte ut og være en venn, og det er derfor jeg vil dele denne videoen med dere. Norske artister er flott i seg selv, og i dette tilfellet passet teksten så godt med tanke på at jeg i den siste tiden har tatt opp både mobbing og det å være en venn, her på bloggen. 

Jeg må forresten takke alle dere som sendte inn «Vær en Venn-bilde» til meg. Dette var skikkelig flott gjort av dere, og en liten kollasj er like rundt hjørnet..

Har dere en bra søndag så langt, fininger? ♥