ALWAYS ON MY MIND…

God morgen til dere, god kveld til oss. 

Jeg blir bare aldri klok på denne enorme tidsforskjellen, og i dag har jeg virkelig fått føle på jetlagen. Såpass mye at jeg har lagt meg under dynen og er klar for å sove, mens Kine og Morten er ute og hygger med middag og vin. Satser på å komme sterkere tilbake i morgen. Woohoo!

Mens jeg ligger her og slapper av, blir jeg selvsagt nødt til å dele litt inspirasjon med dere, og nok en gang er det neon gult som er i fokus hos meg om dagen. Både når det kommer til farge på klær, accessories, og spesielt på sko, så er det én ting jeg uansett skal ha med meg tilbake, så er det noen neon gule Converse og kanskje noen wedges i denne deilige fargen. 

Denne fargen får meg rett og slett i godt humør, og det kan vi like, men nå detter øynene igjen, og jeg klarer rett og slett ikke skrive mer, så da vil denne zombien her bare ønske dere en riktig god natt… Nei vent litt… En god dag, blir det vel. Eh, ja.. Ha en fantastisk dag, vakre mennesker, så skrives vi senere.

Love you all ♥