Annonse

AM I DREAMING???

Å herregud!

Herregud, herregud, herregud!! 

Drømmer jeg? Er jeg våken? Stakk jeg seriøst av med TO priser i går? TO? En, to? 

Kjære dere.. Verdens beste, skjønneste, herligste, fineste og deiligste lesere. Tusen millioner takk! Tusen takk for at dere er de fantastiske leserne dere er, som alltid stiller opp, og takk for at dere stemte meg frem til seier. Å stikke av med to priser er jo helt crazy! Å bli kåret til årets beste livsstilsblogger er så ufattelig stort, og at jeg på toppen av det hele stakk av med Beste Outfit Of The Day?? Nei vet dere hva.. Jeg er målløs! Den siste prisen var det dere leserne som hadde bestemt utfallet på, og jeg ble rett og slett så sjokkert og overrasket over å få denne prisen, i tillegg til at jeg ble ekstremt glad.

Å vinne denne på tross av mine få outfitinnlegg den siste tiden betyr så vanvittig mye, for vet dere hva? Dette sender ekstra sterke signaler om at det er faen så OK å skille seg ut fra mengden. At det er ok å være annerledes. At det er ok å kle seg i hva pokker man vil og ikke føle seg nødt til å følge slavisk med på hva som er trendy. Flere av dere sender ofte meldinger til meg hvor dere takket være bloggen har blitt mer vågale i klesveien.. At dere sakte men sikkert tør å kle seg slik dere selv har lyst, og ikke slik andre finner akseptabelt, og det er så himla stort for meg å høre dette. Dere aner ikke! Jeg føler liksom at vi står så sterkt sammen, og at VI – dere og jeg kan gjøre en stor og viktig forskjell i en verden hvor det kan føles vanskelig å gå egne veier.

Nei, kjære vene.. 

Jeg er helt blown away, og det er jaggu ikke verst å både få en pris bestemt av leserne, men også en pris bestemt av en jury. Jeg har vunnet to fantastiske titler her og noen fantastiske premier, men den største gevinsten er dere, som er de beste leserne en blogger kan drømme om!!

Phuu.. Jeg er helt satt ut av hele opplegget, og i morges var jeg hos God Morgen Norge for å skravle litt om kvelden i går. Var det noen som fikk med seg innslaget? Herregud, jeg var jo så redusert etter festlighetene, men jeg konsentrerte meg så godt jeg kunne for å ikke få fullstendig krøll på tungen, haha. 

Nå må jeg jobbe litt, og siden jeg glemte å ta bilder i går må jeg ty til andre steder for å låne litt materiale som jeg kan vise dere senere.. Da kan vi også skravle litt mer om selve kvelden og den store festen. Hurra!

UBESKRIVELIG GLAD I DERE ♥

P.S.: LOL! Skal slutte å endre bildene i innlegget nå. Hahah, jeg må jo bare le av meg selv, men jeg følte liksom ikke at innlegget var så fresht som det burde være før nå. Sånn! Done 😉 

Annonse