AMAZING AIR MAX

God ettermiddag, mine fine ♥

Dere vil ikke tro hva jeg har fått klørene i… Verdens freshese Nike Air Max, som glitret på beina til en gammel bekjent jeg traff på ved en tilfeldighet for noen uker siden. Altså!! Har dere sett noen kulere sko? Samtalen ble dessverre brått snudd over fra spørsmålene omkring når vi faktisk så hverandre sist, til hvor hun hadde fått fatt i disse herlighetene her. Det var forøvrig 10 år siden sist vi traff hverandre, og dette hyggelige lille møte førte til både en klem, et smil på leppen og NYE SKO!

Skoene hadde hun fått fatt i på Shoe Lounge, som er den herligste lille butikk kjeden i Oslo, og i dag stakk jeg innom butikken på Skøyen for å ta de nye vennene med meg hjem. FOR en deilig start på dagen, for når du blir møtt av et smilende og superhyggeligste personale, og i tillegg blir ett pat sko rikere, da er livet litt ekstra godt!

I’m sooo in love ♥

Var de ikke fine? Dere finner dem HER, om dere er like stoka som meg. Mohahahhaha!

Hva gjør dere på i kveld da? Har dere det fint? 

KYSS