AMAZING ARMCANDY

En riktig goooood ettermiddag, superstjerner ♥

Hvordan har tirsdagen behandlet dere så langt? Har dere det bra?

Jeg har hatt en halvhektisk dag, og sitter nå og koser meg ute hos mamsen. Jon er i Bergen i dag, og siden mamma ikke er så altfor lett på foten grunnet den forbanna MS sykdommen, er det fint å kunne jobbe litt herfra, sånn at jeg samtidig kan hjelpe henne litt med det hun måtte trenge hjelp til. Selvom hun nærmest er lenket til rullestolen, er hun søren meg den mest positive kvinnen i hele denne vide verden, og ingen smiler like bredt og ikke minst ofte, som henne. FOR en kvinne, og FOR en inspirasjon! Kvinnen i mitt liv ♥

Mens jeg sitter her, tenkte jeg å vise dere siste tilskudd til armbånd-kolleksjonen, og selvom jeg har en hel haug, blir det aldri for mye. Hehe! I HVERTFALL ikke når armbåndene er såpass nydelige som disse!

Jeg kom nemlig over en nettside, Le Rêve, som tilbyr noe helt spesielt… Noe tidløst, og det fikk meg nysgjerrig. En enkel tråd med ett eller flere anheng i sølv eller gull, hvor du selv kan velge teksen som skal graveres, er virkelig den perfekte gaven til deg selv eller andre, og bare TENK hvor nydelig disse armbåndene blir til solbrun hud og en flagrende og deilig sommerkjole. Åh.

Jeg valgte tre forskjellige tråder med totalt fem anheng, og det kommer vel ikke som et sjokk på noen at jeg valgte å gravere ordet «Travel» i hjerteanhenget. Det passer så godt til meg, og ordet «Happiness» fikk også plass i firkløveren. Jada, litt klisjé, men SÅ nydelig. 

Skulle dere få lyst til å smykke dere opp med disse herlighetene, får dere ved bestilling mellom 28-30.januar, et lite hjerteanheng med på kjøpet. Just sayin’ ♥

Fine? Jeg er så sinnsykt fornøyd!

Nå skal jeg skravle litt mer med mamsen før en tirsdagsdate med jentene. Superduper tirsdag, med andre ord, så da vil jeg bare ønske dere en nydelig kveld, og så snakkes vi senere.

SMASK ♥