Annonse

ANBEFALING – BEAUTÈ PACIFIQUE

Hei igjen, fininger ♥

Jeg tenkte rett og slett å komme med en aldri så liten anbefaling til dere. Dere har sikkert sett denne serien her på bloggen tidligere, for dette er nemlig den beste hudpleieserien EVER. Selvom de gjerne ikke ser så superfresh ut, så gjør de godt, og produktene er svært reparerende og særlig egnet som supplerende pleie til hudproblemer og hudsykdommer. I tillegg er faktisk Beauté Pasifique den reneste serien som noen gang er laget, fylt med ingredienser som hjelper huden å foryngre seg og i tillegg forebygge aldring i huden. Hurraaa! 

Jeg har vel egentlig aldri brydd meg noe særlig om hvilket merke ansiktskremen har hatt, men her merker jeg faktisk stor forskjell, og jeg velger å tro at denne serien forebygger denne aldringen og de hyggelige rynkene som allerede har begynt å melde sin ankomst. Hehe!

De tre produktene jeg bruker av denne serien er renseskum, dagkrem, og en Super3 booster, som tilfører masse fukt og vitaminer. Dette er som nevnt en serie jeg absolutt kan anbefale, og i dag får dere faktisk hele 25% rabatt på denne serien, ved å oppgi rabattkode BPMAKESTYLE! Gotta love it ♥

Dere finner forresten Makestyle på Facebook HER, så gå inn og trykk på liker for å få med dere spennende nyheter, konkurranser og rabattkoder.

Nyt søndagen så lenge, så skrives vi litt etterpå. Nå skal jeg utover til mamsen å spise kvelds, og hvor syyykt koselig er ikke det? Kvelds, liksom… Herlig ord, herlig kveld ♥

//Reklamebasert innlegg

Annonse