ANBEFALING – BØLGETANG

En riktig god ettermiddag, darlings ♥

Vi sovnet ikke før rundt klokken fire i natt, og våknet derfor ikke før nå. Av og til er det jo bare helt fantastisk å kunne gi faen i klokken, og bare sove så lenge man vil, SELVOM jeg alltid får litt panikk av følelsen av å ha kastet bort hele dagen. Det må jeg faktisk bli litt flinkere til… Det å la klokken tikke uten at jeg på død og liv skal utnytte hvert eneste minutt!

Det høljer ned ute, så vi holder sengen inntil videre, og nå tenkte jeg at det var på tide å tipse dere om redskapet som brukes for å lage de fineste bølgene i håret. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har tiipset dere om denne bølgetangen fra MakeStyle, men siden jeg tydeligvis har fått nye herlige lesere, skader det ikke å komme med en anbefaling enda en gang. Heheh! 

Det er altså bølgetangen dere finner HER, som er hemmeligheten bak bølgene jeg sverger til når jeg skal gjøre håret mitt litt mer spennende og livat. Den koster litt mer enn dem man finne på f.eks Lefdal, men den er virkelig verdt hver eneste krone. Bølgetangen gjør håret FAB i en fei, og bølgene blir faktisk værende i håret helt frem til du vasker det. Hurraaa for meg som gjerne vil ha bølger i en evighet, og som aldri gidder å vaske håret. HAahah!

Bølgetangen er forresten på tilbud as we speak, og DET kan vi like!

Ellers da, lovelies? Har dere noen spennende planer for helgen? Det er jo FREEEEEDAAAAAAG ♥

SMASK